PUANTAJ dosyası düzeni yardımı

cenqawer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2021 Pro Plus Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-10-2028
Merhaba eklere eklediğim excel de 5 Sayfa var İlk sayfadaki sorun şu Login ve logout - olduğunda HT saat olduğunda x kendiliğinden gelmesi lazım 2. sayfada ise aylık çalıştığı günün vardiyası yansıması lazım Örnek sayfadaki gibi İK doğrulama boş kalacak oraya İK dan aldığım veriyi yapıştırıp doğrulama yapacağım Geç giriş sayfasınada ilk sayfada elle girdiğim sadece geç giriş saatinin yansıması yeterli olacak. Formülleri konusunda desteğiniz lazım şimdiden çok teşekkürler

Ekli dosyalar

irfem4

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 tr
25-09-2028
Merhaba eklere eklediğim excel de 5 Sayfa var İlk sayfadaki sorun şu Login ve logout - olduğunda HT saat olduğunda x kendiliğinden gelmesi lazım 2. sayfada ise aylık çalıştığı günün vardiyası yansıması lazım Örnek sayfadaki gibi İK doğrulama boş kalacak oraya İK dan aldığım veriyi yapıştırıp doğrulama yapacağım Geç giriş sayfasınada ilk sayfada elle girdiğim sadece geç giriş saatinin yansıması yeterli olacak. Formülleri konusunda desteğiniz lazım şimdiden çok teşekkürler
Merhaba eklere eklediğim excel de 5 Sayfa var İlk sayfadaki sorun şu Login ve logout - olduğunda HT saat olduğunda x kendiliğinden gelmesi lazım
hangi sayfa ve hangi hücreye gelecek anlayamadım. biraz daha açıklama yaparsanız. yardımcı olabilirim sanki

cenqawer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-10-2028
İlk sayfada login ve logout ta saat olduğunda personel çalıştığından x işareti olacak saat yok - işareti varsa HT olacak ikinci sayfada sadece vardiyada x RT ht yi ne durumdaysa özeti olmuş olacak son örnek sayfadaki gibi

cenqawer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-10-2028
ilk sayfa detaylı ikinci sayfa sadece vardıya özeti kısaca

cenqawer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-10-2028
ikinci sayfayı tek tek elimle giriyorum ekledim tekrar illaki te tek girmeden girebileceğim bir formül vardı 2 sayfayı ay sonuna kadar tamamlayacak

Ekli dosyalar

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Merhaba,
Zor bir çalışmanız var.
Kod:
=DÜŞEYARA(B2;PUANTAJ!$C:$IP;4;0)
formüldeki 4 yazan yeri ikinci günde 12, üçüncü günde 20........ (8 er artarak) olarak değiştirip sonuç alabilirsiniz.

Bir kalıp oluşturabilir ama şu an işinizi görür.

cenqawer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-10-2028
Teşekkürler bitirdim dosyayı ihtiyacı olan puantaj için kullanabilir.

Ekli dosyalar

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
İyi çalışmalar.