Puantaj-sgk tablosu hakkında yd.

MERHABA;

Arkadaşlar ekdeki örnek puantaj toblosunda belirttiğim konularda bana yardımcı olabilirseniz çok çok makbule olur.

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..........

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Doğru anladıysam eki inceleyin.
Not: Tablo içinde yazdığınız açıklamanın;
"ŞAYET 12.SATIRDA G12 İLE H12 HÜCRELERİ BOŞ İSE C12 HÜCRESİ 13 OLSUN..................."
kısmını anlayamadım.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın muygun;

sgk tablosunda yapmak istediğim

12.SATIRDA G12 İLE H12 HÜCRELERİ BOŞ İSE C12 HÜCRESİ 13 OLSUN dememim sebebi

ay 31 çektiğinde sgk personolin G12 ve H12 hücreleri (eksik günü) yok ise 30 gün üzerinden bildirmemiz olacağından
otomatik olarak C12 hücresi 13 olması lazımki çalışan personelimizin sgk toplam günü 30 olsun C12 hücresi 14 olursa sgk toplam günü 31 oluyor ve e bildirge kabul etmiyor.

BU KONUMDA DİĞER USTALARINDA YARDIMLARINI BEKLİYORUM

İYİ GÜNLER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konumu 98 kişi incelemiş ama yardım yok yinede incelemiş olduğunuz için teşekkür eder iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Merhaba.

Ekli dosyayı inceler misiniz?

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın koken;

çok çok teşekkürler ellerinize sağlık tam istediğim gibi olmuş.Tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..

Sayın koken;
Göndermiş olduğunuz ekli dosyanızdaki yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bir konu tam olmamış şayet mümkünse yardımlarınızı bekliyorum bu konumda diğer arkadaşların katkıları olursada çok memnun olurum.

GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ EKLİ DOSYADAKİ SSK TABLOSUNDAKİ 12.SATIRDA G12 İLE H12 HÜCRELERİ BOŞ İSE C12 HÜCRESİNDEKİ (14'ün) 13 OLMASI LAZIM

nedenine gelince şayet ay 31 çekiyorsa o ayda çalışan personelimizin raporu ve ücretsiz izni (eksik günü) yok ise e bildirgede 30 gün üzerinden sgk'ya göndermemiz lazım 12.SATIRDA G12 İLE H12 HÜCRELERİ BOŞ İSE C12 HÜCRESİNDEKİ (14'ün) 13 OLMASI LAZIM 30 çeken aylarda bu şekilde hiç bir eksik yok mükemmel sadece 31 çeken aylarda olacak.

bu konuda çözülürse benim için çok çok makbule olur.

tekrar teşekkür eder iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Işlemin tamamlanmasına çok az kaldı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar,ustalar ....