Puantaj

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2007
Göndermiş olduğum puantajda excelin çok iyi bilmediği için formülleri yapadım. Açıklamam dosya içinde mevcuttur.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Dosya hâlâ Sıfır Bayt

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2007
puantaj

Arkadaşları çıldıracağım. Formülleri yapamadım. göndermiş olduğum excel dosyasına bir bakın.

Edit: İki başlık birleştirilmiştir. mehmett

X

xxrt

Misafir
overse_37, Ayrı başlık açmayın artık.Bu başlıktan devam edin.
Burda birleştiriken çakışma yaşıyoruz.. :wink:

mehmett

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Sn overse_37,

Aynı soru için tekrar tekrar başlık açmayın.

Üçüncü kez açtığınız başlığı diğerleriyle birleştirdim.

X

xxrt

Misafir
Üçüncü kez açtığınız başlığı diğerleriyle birleştirdim.
mehmett,bende diyorum gözlerimmi kör oldu.Hadi gözler bozukda tamamenmi gitti dedim..
Neyse sorun hallolmuş ya..:)

Sayın overse_37

Çalışılan Gün X İle Belirtilecek------------->Çalışıp çalışmadığı neye bağlı.Kıstası nedir?
Pazar Günleri X İle Belirtilecek--------------
İzinli Günleri İ Harfi İle Belirtilecek----->İzin günleri neye bağlı.Kıstası nedir?
Raporlu Günleri R harfi ile Belirtilecek------------Rapor günleri neye bağlı.Kıstası nedir?

Yani kişi izimli ise bir yerlere izinli yazmalıyız ki,devam cetveline İ harfi alsın..Bunu nerde yapacaksınız.
gibi,gibi...

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2007
xxrt, gün yerlerine R yazıldığı zaman toplam kısmındaki Raporlü Gün sayısı yerine yazsın

mehmett

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
xxrt' Alıntı:
mehmett,bende diyorum gözlerimmi kör oldu.Hadi gözler bozukda tamamenmi gitti dedim..
Neyse sorun hallolmuş ya..:)
Yok yok, gözlerin sapasağlam dostum. :)

Umarım overse_37 foruma uyum sağlar da bu soru için yeni başlıklar açmaz. Birleştirmekten başım döndü.
Üstelik Puantaj adında eski tarihlerde açılan başlıklar da varmış. Yanlışlıkla onlarla birleştirmeyeyim diye çok ter döktüm. Neyse ki doğru Puantaj'ları birleştirmişim.

X

xxrt

Misafir
Üstelik Puantaj adında eski tarihlerde açılan başlıklar da varmış.
Hehe bende aynı sorunu yaşadım.Hatta birinin sonuna j harfi eklemiştim.Ama onuda sen kaldırmışsın.. :wink:

kısmındaki Raporlü Gün sayısı yerine yazsın
AN9 Hücresine

Kod:
=EĞERSAY(F9:AJ9;"R")
veya
Kod:
=EĞERSAY(F9:AJ9;"R")&" Gün Raporlu"

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
arkadaşlar excelde hangi personelimin hangi projeye kaç saat çalıştığını ayrıca gün içerisindeki mola saatlerini düşerek ve mesai saatinden sonraki saatleri de mesai saati olarak hesaplayacak ayrıca , cuma günleri farklı mesai uygulamasını da dikkate alarak hesaplatmak istiyorum bu konu ile ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
Puantaj hesaplama

arkadaşlar excelde hangi personelimin hangi projeye kaç saat çalıştığını ayrıca gün içerisindeki mola saatlerini düşerek ve mesai saatinden sonraki saatleri de mesai saati olarak hesaplayacak ayrıca , cuma günleri farklı mesai uygulamasını da dikkate alarak hesaplatmak istiyorum bu konu ile ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ekli dosyalar