tarihe göre girdiğim verilerin ikinci kitapda toplam sayı olarak cıkmasını istiyorum yarcımcı olabilecek arkadaslar varsa sevinirim basitmi zormu bilmiyorum yeni oldugum için
ilginiz için cok teşekkür ederim beni büyük bi dertten kurtardınız bunu yine calısma kitabı ekleyip uygulayabilirmiyim aynı dosyaya. raporları ay ay tutacam fakat kayıt yaptıranları yıl bazında olacak
Küçük bir örnek eklerseniz elimizden geleni yaparız.. Dediğiniz şeyler mutlaka yapılır ama formülde değişiklik yapmak gerekir. Kendiniz deneme yanılma metoduyla yapmaya çalışın yapamazsanız örnek ekleyin yardımcı olalım..
Aşağıda Sn. yurttas beyin çalışmalarını incelemenizi tavsiye ederim..
deneme yanılma yoluyla bulabilecegimi düşünüyorum kitap adları değişecek o kadar heralde bi de a sütunu değeri 100 onu arttırdıgımızda istedigimiz kadar girebiliriz sanirım. paylasım için de tesekkur ederim Cok güzel bi kaynak oldu benim için
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.