Raporlama hakkında acil yardım

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Arkadaşlar bir hafta önce bir firmada işe başladım. Talihsiz olan şey 34 yıllık firmanın benim girişime denk gelen bir raporlama sistemi istemesi. dosyayı upload ettim. Benden istenen rapor sekmesindeki işlerin diğer sekmelerdeki personellerin kodlarına göre kendi sekmelerine çağrılması. Yani ben İbrahim Tunç'un sekmesinde bir formül yaptığımda Rapor sekmesinden ibrahim Tunç'a ait tüm işleri kendi sekmesine getirecek. Bunu operatör kodu ile yapmam lazım. Operatör kodlarınıda ayrıca sekme olarak ekledim. Eğer bu kalıbı oturtmama yardım edebilecek bir arkadaşım varsa çok sevinirim. Geleceğim bu raporlamaya bağlı. Eğer yardım ederseniz bundan sonraki her ay sadece rapor sekmesindeki veriler değişir böylece hiç bir şey değişmez. Şimdiden teşekkür ederim

http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/233c2xjr/2007_______N.xlsx.html

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
2003 olarak ve burdan gönderirseniz daha hızlı yanıt alırsınız bence.
(dosya ekleme cevap ver-mesaj kutusunun altında dosya ekle-sil butonundan)

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
dosyanızı burayada ekliyebilirsiniz

gelişmiş moda dön komut düğmesine tıklayıp dosya ekle veya sil komut düğmesinde gözat penceresinden dosyanızı seçiniz ve upload düğmesine tıklayınız sonra yanıtı gönder düğmesine tıklayarak gönderme işlimini yapmış olursunuz

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
dosyanı kontrol et ancak isimlerin sonlarında hep boşluk var sayfaları kendisi oluşturacak

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Altarnatif olsun tek sayfada sonucları görmek istersen fonksiyonla yapılmış çözüm ekte,(rapor1 sayfası a1 hücresinden operatör seçin)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2003
fedeal ve halit3 ikinizdende Mevlam razı olsun gerçekten beni çok büyük bir dertten kurtardınız. yoksa ben bunu 2 hafta uğraşsam yapamazdım. Özellikle halit abi bu makroyu nasıl bu kadar kısa zamanda yazdın hayret doğrusu ikinizinde emeğine sağlık

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
dosyana başka bir sayfada ekledim kontrol et makro2

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Halit abi çok güzel benim bunu grafikleyerek powerpointte slayt gösterimi yapmam gerekecek. bundan sonrasını çözerim herhalde bir defaya mahsus tek tek grafik yapsam her kişi için yeterli olurmu sence. bi de bu makro sekmeleri açtıktan sonra geri dönüş olmuyor makroya bir daha tıklamak demek iki defa aynı işlerin gelmesi demek. kodlarla oynasam kişi sekmelerine ürün adı operatör kodu baskı zamanı falan yazabilirmiyim?

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
iki adet veri sayfan ilk iki sırada olacak ondansonra fazla sayfaları bir seferde silicek makro var kontrol et

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2003
halit abi çok teşekkür ederim grafik konusunda bir tavsiyen varmı en kolay nasıl yaparım. yani bir defaya mahsus yapıp ondan sonra değişen veriler ile birlikte grafiklerin değişmesini istiyorum. biliyorum çok şey istedim senden hakkını helal et :)

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
grafikle ilgili bir yorum getiremiyeceğim zira bu konuda fazla çalışmam olmadı diğer arkadaşlar yardımcı ola bilir herhalde iyi çalışmalar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
makro 3 aşağıdaki kodla değiştir

Sub Makro3()
If ActiveWorkbook.Sheets.Count >= 3 Then
git = ActiveSheet.Name
Dim myArray() As Variant