Raporlama ve Veri aktarımı

Arkadaşlar ekli dosyada birşeyler yapmaya çalışıyorum. Tabii yardımlarınız sayesinde. İki yerde takıldım. Her bölümde açıklama larla anlatmaya çalıştım.

1. Malzeme giriş-çıkış sayfasında sıra no, malzeme adı, açıklama, adet ve fiyat bölümleri ilk satırda boş ise kayıt düğmesine basıldığında malzeme işlemlerine hiçbirşey atmaması lazım.

2. Gene aynı şekilde malzeme giriş-çıkış sayfasında e sutunundaki malzeme işlemleri GİRİŞ mi ÇIKIŞ mı olduğunu gösterir ibare ve departman adı, yetkili tarih ve evrak no su boş ise kayıt butonuna basıldığında malzeme işlemlerine hiçbirşey atmaması lazım.

3. E butonundaki Giriş ise malzeme işlemlerinde adet ve fiyat bölümüne I sütünundan başlayacak eğer Çıkış ise malzeme işlemlerinde adet ve fiyat bölümünü L den başlatacak. Bunu ben hallettim.

4. İstediğimiz başka bir konu da malzeme ve birim raporlaması yapabilmesi. Örnek malzeme raporu sayfasına yazılacak malzeme adı tabii herhangi bir yere malzeme işlemleri sayfasındaki o malzeme ile ilgili bütün veriler aksın.
5. Diğer rapor ise birim raporu. Birim raporu sayfasında istenilen birim girildiğinde malzeme işlemleri sayfasındaki o birim ile ilgili bütün verilen gelsin.

Bu konularda yardımlarınıza ihtiyacım var.

Değişiklikler

Ekteki dosyada birtakım birşeyler yapmaya çalıştım.