Raporlama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
ekteki çalışmamda süzden seçtiğim plakaya ait bilgileri başka sayfada veri olarak alabilirmiyim raporlamak için istiyorum şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..

.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Sanırım tam anlatamadım iki ayrı plaka var ben sadece bir plakaya ait verileri ayırmak için istemiştim birazda acemilik var tabii bende...

yardımın içinde teşekkür ederim...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
İsteğiniz doğrulutusunda dosya ekten kaldırılmıştır..

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Sanırım tam anlatamadım iki ayrı plaka var ben sadece bir plakaya ait verileri ayırmak için istemiştim birazda acemilik var tabii bende...

yardımın içinde teşekkür ederim...
Sorunuzu tam anlıyamadım. Süzülen verinin başka bir sayfada gözükmesini istiyorsunuz sanırım, bununla ilgili örnek dosya ektedir. Eğer istediğiniz bu ise bu şekilde bir uygulamayı neden istediği anlayamadım, sonuc olarak sadece süzülen veriyi aynı sayfada süzme işleminde sonra da görebilirsiniz..

.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
çok teşekkür

öncelikle yardımların için teşekkür ederim tekrar dosyayı ekledim bu sefer doğru bir şekilde dosya içinde açıklama yaptım senin yaptığına çok benzer bir şey istiyorum bu şekilde istememin sebebi veriler tek bir yerden girildikten sonra her araca ait bilgiler ayrı sayfalarda yer aldığında hepsinin ve araçların ayrı ayrı iş durumları raporlanabilir... yeni araç eklediğimde nasıl yapabilirim bilginizden yararlanıp öğrenmek isterim...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..

.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
yardımlarınız ve açıklamalarınız için çok teşekkür ederim 1-2 hafta içerisinde istediğim gibi birşey yaptığımda sizede yollarım

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
yardımlarınız ve açıklamalarınız için çok teşekkür ederim 1-2 hafta içerisinde istediğim gibi birşey yaptığımda sizede yollarım
Rica ederim.

İşinize yaradığına sevindim.

İyi çalışmalar..