aliozturk55
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- İş Office 2010
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 01-10-2025
Sub e()
Dim Cn As ADODB.Connection
Dim rs2 As ADODB.Recordset
Set Cn = New ADODB.Connection
Set rs2 = New ADODB.Recordset
malkabul = Sheets("EKSİK - FAZLA").Range("A1")
Cn.Open "Driver={SQL Server};Server=xx.xx.x.xx;Database=XXXXXX;Uid=xxxxxxxx;Pwd=Xxxxxxxx;"
Sqlcari = "SELECT DISTINCT y.CARI_KODU, isnull(y.GIB_FATIRS_NO,x.FisNo) fatura_no FROM irsaliye x, TBLFATUIRS y,tblsthar z " & _
" where x.FisNo=z.IRSALIYE_NO COLLATE Turkish_CI_AS and y.FATIRS_NO=z.FISNO and y.CARI_KODU=z.STHAR_CARIKOD and x.MalKabulid='" & malkabul & "' and x.FirmaKodu=y.CARI_KODU COLLATE Turkish_CI_AS"
rs2.Open Sqlcari, Cn, adOpenStatic
cari = rs2.Fields(0)
faturano = rs2.Fields.item(1).Value
rs2.Close
Set rs2 = Nothing
Cn.Close
Set Cn = Nothing
End Sub
Bu sorguda 5 adet kayıt geliyor ben rs2.Fields.item(1).Value şeklinde sadece 1. değere erişebiliyorum. diğer değerlere nasıl erişebilirim. bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Dim Cn As ADODB.Connection
Dim rs2 As ADODB.Recordset
Set Cn = New ADODB.Connection
Set rs2 = New ADODB.Recordset
malkabul = Sheets("EKSİK - FAZLA").Range("A1")
Cn.Open "Driver={SQL Server};Server=xx.xx.x.xx;Database=XXXXXX;Uid=xxxxxxxx;Pwd=Xxxxxxxx;"
Sqlcari = "SELECT DISTINCT y.CARI_KODU, isnull(y.GIB_FATIRS_NO,x.FisNo) fatura_no FROM irsaliye x, TBLFATUIRS y,tblsthar z " & _
" where x.FisNo=z.IRSALIYE_NO COLLATE Turkish_CI_AS and y.FATIRS_NO=z.FISNO and y.CARI_KODU=z.STHAR_CARIKOD and x.MalKabulid='" & malkabul & "' and x.FirmaKodu=y.CARI_KODU COLLATE Turkish_CI_AS"
rs2.Open Sqlcari, Cn, adOpenStatic
cari = rs2.Fields(0)
faturano = rs2.Fields.item(1).Value
rs2.Close
Set rs2 = Nothing
Cn.Close
Set Cn = Nothing
End Sub
Bu sorguda 5 adet kayıt geliyor ben rs2.Fields.item(1).Value şeklinde sadece 1. değere erişebiliyorum. diğer değerlere nasıl erişebilirim. bilen varsa yardımcı olabilir mi ?