Renk kopyalama

Excel Vers. ve Dili
2021
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13.06.2018
A1 HÜCRESİNDE 1 YAZIP HÜCRE RENGİNİ SARI YAPIYORUM
DAHA SONRA A1 HÜCRESİNİ KOPYALAYIP C1 HÜCRESİNE YAPIŞTIRIYORUM
*A1 HÜCRESİNİ DEĞİSTİRDİĞİMDE BAĞLANTI YAPIŞTIR SEÇENEĞİNDE C1 DE İÇERİK DEĞİŞİYOR FAKAT RENK DEĞİŞTİĞİNDE C1 DE RENK DEĞİŞMİYOR BUNU RESİM OLARAK YAPIŞTIR DIŞINDA HANGİ YAPIŞTIRMA SEÇENEĞİYLE AYARLAYABİLİRİM
*KISACA A1 RENK VE İÇERİK NE İSE C1'DE DE AYNISINI OLMASINI İSTİYORUM İÇERİKTE SIKINTI YOKTA RENK ATAMIYORUM :D
*Şimdiden TEŞEKKÜRLER...

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Aşağıdaki kodu ilgili sayfanın kod bölümüne yapıştırırsanız A1'i değiştirdiğinizde C1 de değişir. ancak rengi de değiştirmek için önce A1'in rengini değiştirmeli, sonra da içeriğini değiştirmelisiniz. Sadece rengini değiştirdiğinizde C1'in rengi değişmez. içeriğini değiştirmeseniz bile A1'deki veriyi tekrar yazmalısınız:

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [A1]) Is Nothing Then Exit Sub
[C1] = Target
[C1].Interior.Color = Target.Interior.Color
End Sub

Excel Vers. ve Dili
2021
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13.06.2018
Aşağıdaki kodu ilgili sayfanın kod bölümüne yapıştırırsanız A1'i değiştirdiğinizde C1 de değişir. ancak rengi de değiştirmek için önce A1'in rengini değiştirmeli, sonra da içeriğini değiştirmelisiniz. Sadece rengini değiştirdiğinizde C1'in rengi değişmez. içeriğini değiştirmeseniz bile A1'deki veriyi tekrar yazmalısınız:

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [A1]) Is Nothing Then Exit Sub
[C1] = Target
[C1].Interior.Color = Target.Interior.Color
End Sub
Teşekkürler hocam peki bu zorluk excel için bi eksi mi yoksa olmasada olur mu :)