renklendirilen hücrenin bilgisini eger ile baska sayfaya aktarmak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007- Türkce
A1 ile K1 hücreleri arasinda herhangi bir hücrenin rengini degistirdigim zaman bu hücre bilgisini baska sayfaya eger fonksiyonu ile aktarabilir miyim? Mesela hücrelerden herhangi birinin rengini kirmizi yapinca sayfa2 deki M1 e, mavi yapinca O1 e, sari yapinca Q1 e, yesil yapinca S1 e hücre bilgisini aynen aktarsin. ilginiz icin tesekkür ederim. Saygilar.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Maalesef sayfada renk değiştirme işlemi hem kod sayfasında hemde formül kısmında hiçbir olayı tetiklemediği için yapılması zor gibi görünüyor. Ama örnek dosya ekleyip ne yapmak istediğinizi belirtirseniz belki farklı çözümler üretebiliriz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007- Türkce
Sayin Korhan bey ekteki dosyada sorumu örneklendirdim. zannedersem daha aciklayici olacaktir. Tesekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007- Türkce
Merhaba,

Sayin Korhan bey daha önce kodlarla yapmis oldugunuz örnekte sayfa isimlerine de ihtiyac duydum. yani tabloya gelen sayilar hangi sayfadan gelmisti ? kodlar konusunda yeteri kadar bilgim olmadigi icin kendi calima kitabima bir türlü uyarlayamadim. zannedersem kodlar en ufak hatayi kabul etmiyor. bu nedenle formül cözümü aradim. formül ile bana bir mum isigi yakarsaniz en azindan gerisini kendi ugraslarimla cözebilirim. ayrica sorularima gösterdiginiz alakadan dolayi bir kez daha tesekkür ederim size. Saygilar