- Excel Vers. ve Dili
- Excel Vers. ve Dili : 2007 Türkçe
Merhaba arkadaşlar; 2 farklı kredi hesabım var ve bunları listelemiş bulunmaktayım.Ödemesini yaptığım ayın rengini değiştirip otomatik olarak başka bir hücrede toplamasını yapabilir miyim diye araştırdım.Sanırım istediğim şey gerçekleşiyor ama nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok.Bu konu hakkında yardımcı olursanız ve mantığının nasıl çalıştığını söyleyebilirsiniz çok sevinirim.
C2 den C37 e kadar olan ödemelerin MOR rengi ya da herhangi (sabit) bir renk yaptığımda F5 hücresinde otomatik olarak toplanmasını istiyorum.Her yeni ayda yapacağım ödeme sonrası o hücreye vereceğim renge göre otomatik olarak F5 hücresinde toplanmasını sağlayacak formül hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum
C2 den C37 e kadar olan ödemelerin MOR rengi ya da herhangi (sabit) bir renk yaptığımda F5 hücresinde otomatik olarak toplanmasını istiyorum.Her yeni ayda yapacağım ödeme sonrası o hücreye vereceğim renge göre otomatik olarak F5 hücresinde toplanmasını sağlayacak formül hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum