resim dosyasını excel dosyasına dönüştürme

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
merhaba arkadaşlar

jpg. uzantılı bir dosya var elimde. yani bir resim ancak bu resim bir excel dosyasının resmi. benim yapmak istediğim bu exel dosyası resmini gercek bir excel dosyası haline dönüştürmek. lütfen yardımcı olun çok acil.

şimdiden herkese teşekkürler....

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Sayın sagopa resim dosyasının üzerindeki resim ne olursa olsun excel dosyasına convert edilemez(dönüştürülemez). Bunlar birbirlerinden çok farklı biçimlerdir.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
28-04-2024
resmi excel'e gönderme

ekteki dosyayı bi dene belki işine yarar

mehmett

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Sn sagopa15

Bahsettiğiniz resmi görebilir miyiz?

bu bahsettiğin resim scaynerdan taratılmış excel sayfası tahminime göre böyle eğer öyleyse "Abbyy Fine Reader " isimli proğramı kullanmanı tavsiye ederim bu senin resmini istersen excele istersen worde aktarmanı saylar ama sadece değerleri formüleri falan aktarmaz sadece değerleri akatrır

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
basta erkut kardeşim olmak üzere cvp yazan herkese teşekkür ederim.
bu siteyi yapandanda allah razı olsun....

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Sayın EERkut, dosyanızı tekrar yüklemeniz mümkün mü acaba !!

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
iyi çalışmalar
benim sorunum comwin die meteroloji ile ilgili değerleri *.roh olarak kaydeden bir program var.bu *.roh uzantılı dosyayı *.xls olarak dönüştürmemi sağlayan bir program biliyormusunuz(comwin denen programin içerinde bu dosyayı çevren bölümü var ama excele çevirirken bazı değerleri tarih olarak çeviriyor bu yüzden sorun yaşıyorum)başka bir programla dönüştürmeye çalışsam acaba aynı sorunu verecekmi diye denemek istedim. yardimlaarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
iyi çalışmalar
benim sorunum comwin die meteroloji ile ilgili değerleri *.roh olarak kaydeden bir program var.bu *.roh uzantılı dosyayı *.xls olarak dönüştürmemi sağlayan bir program biliyormusunuz(comwin denen programin içerinde bu dosyayı çevren bölümü var ama excele çevirirken bazı değerleri tarih olarak çeviriyor bu yüzden sorun yaşıyorum)başka bir programla dönüştürmeye çalışsam acaba aynı sorunu verecekmi diye denemek istedim. yardimlaarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
yardim edecek kimse yokmu ?