Merhabalar anasayfamda türkiye haritası var harita üstündeki resimlere tıklayınca durum sayfasında autofilter olarak nasıl yapabilirim
Ekli dosyalar
-
193.1 KB Görüntüleme: 6
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
usta çok teşekkür ederim süper olmuş eline sağlıkÇok güzel bir çalışma. Dosyanıza gerekli ilaveleri yaptım ekte gönderiyorum.
tpl=0
For i = 8 To SonSat
If Cells(i, "N")= 3 or Cells(i, "N")=0 Then
tpl = Cells(i, "N").Value + tpl
End If
Next
S1.Range("J1").Value = tpl
tpl=0
For i = 8 To SonSat
If Cells(i, "N")< 3 or Cells(i, "N")>0 Then
tpl = tpl+1
End If
Next
Aşağıdaki gibi deneyin.
Kod:tpl=0 For i = 8 To SonSat If Cells(i, "N")< 3 or Cells(i, "N")>0 Then tpl = tpl+1 End If Next S1.Range("J1").Value = tpl
Sanırım ne istediğinizi tam olarak ifade edemediniz. Yada ben anlayamadım. N sütunu "Kalan Gün" sütunu mudur? istediğiniz bu sütunda 0 'dan büyük 3'ten küçük sayının kaç adet satırda bulunduğu mudur? Ben sorunuzu bu şekilde anladım.usta buda olmadı satır göre almadı
Sanırım ne istediğinizi tam olarak ifade edemediniz. Yada ben anlayamadım. N sütunu "Kalan Gün" sütunu mudur? istediğiniz bu sütunda 0 'dan büyük 3'ten küçük sayısının kaç adet satırda bulunduğu mudur? Ben sorunuzu bu şekilde anladım.
tpl=0
For i = 8 To SonSat
If Cells(i, "N")<=3 or Cells(i, "N")>=0 Then
tpl = tpl+1
End If
Next
Aşağıdaki gibi deneyin. Karşılaştırma kriterini yanlış koymuşum.
Kod:tpl=0 For i = 8 To SonSat If Cells(i, "N")<=3 or Cells(i, "N")>=0 Then tpl = tpl+1 End If Next S1.Range("J1").Value = tpl
Aradaki "or" operatörünü "and" olarak değiştirin.