Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buna yakın birşeyi yapabilmeniz için bir yol biliyorum ama dosyanızda ne veri var ne de formül var neyi yapacağız ve nereye yapacağız..!Hangi bilgileri nereden nereye nasıl çekeceğiz..?Sanırım örnek dosyayı biraz genişletmeniz lazım..
1)Haritanızın bulunduğu sayfada şifresiz koruma koydum.
2)Verileri bu sayfaya dağıtan benim açtığım sayfa2 adlı sayfayı gizledim.(Bu sayfada da koruma var.)
3)Coğrafi bölge risk dağılımı sayfasındaki çizelgedeki tüm değişiklikler harita üzerindeki verilere yansıyacaktır.
4)Yine aynı çizelgenin haritaya aktarılmış resmi üzerindeki veriler de ana sayfadaki çizelgeye göre değişmiş olacaktır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.