Restoran için reçete içeriği ve maliyet hesaplama

Katılım
19 Mayıs 2007
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
Mac için excel sürüm 15.32 (170309)
Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29/03/2018
Selamlar..

Soru için doğru yermi bilemiyorum eğer yanlışsa lütfen kusuruma bakmayın.. Forum içerisinde bir çok cost hesaplama, yemek maliyeti ile alakalı dosya inceledim.. ancak hiçbiri benim istediğim gibi bir içeriğe sahip değil.. çalışmaların tamamı yemek fabrikalarına göre düzenlenmiş ve çalışır durumda.. makro bilgim çok olmadığı içinde editleme yapamadım.. eğer istediğime yakın veya istediğim şekilde düzenlenebilecek bir kaynak önerebilirseniz sevinirim..

benim bir restoranım var ve restoran içerisinde mutfakta hazırladığımız yemeklerin tamamının reçeteleri mevcut.. benim istediğim şu :

1 - yemeklerin listesi : bir sayfada yemekleri bir liste içerisinde barındırmak.
2 - içerik : yemeklerin içerisinde bulunan ürünleri liste halinde görmek, gerektiğinde ürün ekleyip çıkarabilmek (gr - adet cinsinden )
3 - maliyet : ürünlerin maliyetlerini hesaplayabilmek için başka bir sayfada ürün değerlerini girebilmek.. (et-sebze- kuru fasülye para cinsinden)
4 - yeni ürünler : yeni bir yemek yapıldığında bunları ilk listeye ekleyebilmek..

yardımcı olursanız çok sevinirim.. saygılar..
 
Üst