Rezervasyon formu

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
herkese merhabalar, bazı arkadaşların gönderdiği otel için kullanılacak excel de rezervasyon formu hazırlamaya çalışmıştık bi arkadaşımla, şimdi tekrar ele alalım, dedim ve bazı eksiklikleri için yardım rica edicem.
herkese teşekkürler.

formda rezervasyon girildiğinde takvim sayfasına otomatik olarak odaları o gün için kapatıyor. ( room rack dediğimiz olay gibi ) ama orayı direk form üzerinden düzeltme ve silme olayında takıldım.

teşekkürler

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
up. up. up

2 gün sonra flood sayılmaz umarım.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
sanırım altta kaldığı iiçin kimse görmedi.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
son bir kez daha flood yapiim yine yardım gelmezse yapacak bişey yok...

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
valla bi el atıcak birileri çıkarsa sevinicem

tekrar bir kaç eklemeden sonra yolluyorum bi yardımcı olunursa sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
10 TR 2013 excel TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-03-2024
sayın chopper07 soruyu sorma şeklinden dolayı pek cevap alabileceginizi zandetmiyorum yapılan calışma güzel ama program sipariş eder gibi sorar sanız yanıt pek alamassınız burda daha cok bunu nasıl yapaabilirim şeklinde tek tek sorar sanız hem konuyu anlar hemde ögrenirsiz burda amaç birilerine bişeyler ögretme exceli daha iyi kullanma

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
sayın chopper07 soruyu sorma şeklinden dolayı pek cevap alabileceginizi zandetmiyorum yapılan calışma güzel ama program sipariş eder gibi sorar sanız yanıt pek alamassınız burda daha cok bunu nasıl yapaabilirim şeklinde tek tek sorar sanız hem konuyu anlar hemde ögrenirsiz burda amaç birilerine bişeyler ögretme exceli daha iyi kullanma
ilk mesajda (26.03.2008 tarihinde) açıklayıcı bir şekilde yazdım diye tahmin ediyordum. arkasından zaten floodlar ve hemen hemen 3 ay sonrasında zaman buldukca bişeyler yapmaya çalıştım ve bir yerde yine takıldım. onu sordum. Aman üslubumda bir terslik varsa herkesden özür dilerim. Bu arada paylaşım için hepimizin burda olduğunun hemen hemen herkesden daha fazla farkındayım ve elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıyorum.

mesajınız ve uyarınız için Teşekkür eder, herkese iyi günler dilerim.

Saygılarımla;

Excel Vers. ve Dili
2003 Turkce
denemeye değer

güzel bir çalışma olmuş eline sağlık denemeye değer bir yazılım bence