RUNTIME ERROR '429' ACTIVEX COMPONENT CAN'T CREATE OBJECT

Arkadaşlar ya başım belada durumu şöyle izah edeyim.

Userform'larla çalıştığım bir dosya yaptım. Evdeki bilgisayarımda problem yok. İşyerindeki bilgisayarımda açtığım zaman

Runtime Error '429' ActiveX Component can't create object

diye bir hata veriyor. Bir kaça exceli kapatıp açmaya çalışınca bazen açılıyor. Bazen açılmıyor. Çok ilginç bir durum. Hata verdiği zaman DEBUG yaptığımda "anasayfa.show" diye komut verdiğim anasayfa isimli userform açılmıyor. Ama evdeki bilgisayarımda hiçbir problem yok. Herşey çok harika çalışıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 TR
anasayfa userform da kullandığınız toollardan teki için gerekli olan bir referans (dll/ocx) eklenmemiştir muhtemelen. çalıştığı bilgisayarda vbe nin tools>references menüsünde neler işaretli bakıp diğer bilgisayarda da aynı referansları işaretlerseniz hallolabilir. tabi o bilgisayarda yoksa references listesinde bulamazsınız o zaman kurmak gerekir gerekli dosyayı, ona o zaman bakalım.

Cevabınız için çok sağolun ama üstadım ama bazen hiçbir hata vermiyor açılıyor. Bazen kıllığı tutuyor açılmıyor, ben acaba kaspersky mı yapıyor diye programı tamamen kapattım ama yok üstadım, yine aynı problem devam etti.

Ben birde sizin dediğinizi deneyeyim. Ama affınıza sığınarak söylüyorum sanki ondan değilmiş gibi geliyor. Çünkü bazen açılıp bazen açılmaması gerçekten benide kıllandırdı. İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 TR
soneryen, asıl ben affınıza sığınırım, bazen açılıyor dediğiniz gözümden kaçmış. Ben şimdiye kadar bu hatayı başka bir sebeple yaşamadığım için aklıma başka bir sebepde gelmiyor. Userform 'da çok farklı bir control kullandınızmı,, neler var?