- Excel Vers. ve Dili
- Access 2019

Merhaba arkadaşlar..
Forumumuzda gerek analog gerek dijital değişik saat uygulamaları mevcut.. Hatta daha önce bende analog saat çalışmaları eklemiştim..
Profesyonel veya ona yakın çalışmalarda bu saatler açıkçası biraz amatörce kalıyordu..
Daha önceden sevgili beab05 ile çalışmalarımızda kullanabileceğimiz daha özgün birşeyler hazırlamıştık.. Arkadaşların bu tür uygulamalara ilgi gösterdiğini görünce de bir yerde paylaşmak farz oldu
Ekte, yukarıda resmini gördüğünüz saatlere benzer toplam 7 tane saat uygulaması var.. Bu güzel saatler flash yardımı ile hazırlanmıştır..
Ben size sunumda liste kutusu kullandım.. Sizin, beğendiğiniz saati uygulamanızda çalıştırmanız için kod üzerinde ufak bir değişikliğe gitmeniz gerekiyor.. Şöyle ki; kodu
Kod:
Me.saat.Movie = Application.CurrentProject.Path + [COLOR=red]\trz[COLOR=navy]?[/COLOR].swf[/COLOR]
Başka anlamaları engellemek adına bir de küçük açıklama :
Saatlerin üzerine isim yazmamın sebebi çalışmalarımızın, izin alma nezaketinde dahi bulunulmadan başka yerlerde yayınlanmasıdır.. Neticede ben(biz) bu forumda paylaşımda bulunuyoruz ve şimdilik başka şubemiz yoktur
Beğeneceğinizi umarız..
Herkese selamlar..:hey:
Ekli dosyalar
-
98.4 KB Görüntüleme: 155
Son düzenleme: