• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Saat farkına göre koşullu biçimlendirme formül

Reo41

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 Tr / En
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
15-11-2027
Arkadaşlar selam,
Ekli dosyada günlük olarak portaldan çekilen kart giriş-çıkışları mevcut. Bununla ilgili koşullu biçimlendirme yapmam gerekiyor, belirli bir yere kadar geldim fakat üst limit konusunda tıkandım. Rica etsem yardımcı olabilirmisiniz.
- Formül ile çözüm olmalı, makro olmayacak
- Sadece 23:** ve 00:** saat girişi olan satırlar dikkate alınacak, yani koşullu biçimlendirme sadece gece vardiyasını kapsayacak. (satırlar sabit değil, tüm sayfaya uygulanmalı)
- Çıkış saatlerinde 2 adet sınır var, 8 saat 14 dakika 59 saniye ve 12 saat 14 dakika 59 saniye olacak. Yani bu süreden fazla çalışanların satırı kırmızı dolgu olacak.
- Burada karışan şu; sistem mesaiye kalanları excelde belirtmediği için, 8 saat çalışanlar, 12 saat çalışanlarla beraber kırmızıya boyanıyor. Burada çözemediğim 8 saat 15 dakika limitine takılanlara üst limit olarak 9 saat koymak gerekiyor.
*** Yani çalışma saati 8 saat 15 dakika 00 saniye ile 9 saat arasında olanlar ve 12 saat 14 dakika 59 saniye üstünde olanları koşullu biçimlendirme ile renklendirmek istiyorum. İnşallah anlatabilmişimdir.
- Ayrıca 1 dakika ile 3 saat arasında çalışanlar da farklı bir renk ile belirtilecek.
Hatırlatma : Formül gerekiyor, makro olmayacak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Eki deneyiniz.

Koşulları ayrı sütunlarda belirttim. Kontrolünüz daha kolay olacaktır. Eksik birşey varsa düzenlersiniz. Renge göre filtre ederek gerçekleşen koşulları görebilirsiniz.

Ekli dosyalar