Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ve bu ilk sorum. Ekte bir dosya gönderiyorum (eğer sistem kabul ederse göndericem yani) olur da gönderemezsem diye açıklamayı da yapayım. Mesela C sütununda alt alta saatler var. alt satırdaki saatten üst satırdaki saatin çıkmasını istiyorum. Bu işlem hep devam ederek gidecek, şöyleki;
C1- 13:15
C2- 14:50
C3- 15-20
vb. gibi..
C2 deki saat ile C1 arasındaki farkı, C3 teki saat ile C2 arasındaki farkı dakika olarak görmek istiyorum. Ne derece anlatabildim bilmiyorum ama yardım edebilmenizi umuyorum. Kullandığım excell 2010 Türkçe. Şimdiden teşekkürler.
Not: Sanırım dosyayı ekleyebildim, bahsettiğim saat bölümünü bold ve kırmızı olarak işaretledim, dosyayı gördüğünüzde ne demek istediğim daha kolay anlaşılır sanıyorum. Teşekkürler..
C1- 13:15
C2- 14:50
C3- 15-20
vb. gibi..
C2 deki saat ile C1 arasındaki farkı, C3 teki saat ile C2 arasındaki farkı dakika olarak görmek istiyorum. Ne derece anlatabildim bilmiyorum ama yardım edebilmenizi umuyorum. Kullandığım excell 2010 Türkçe. Şimdiden teşekkürler.
Not: Sanırım dosyayı ekleyebildim, bahsettiğim saat bölümünü bold ve kırmızı olarak işaretledim, dosyayı gördüğünüzde ne demek istediğim daha kolay anlaşılır sanıyorum. Teşekkürler..
Ekli dosyalar
-
41.9 KB Görüntüleme: 9