saat koşullu otomatik mail

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
merhaba arkadaşlar,
ekte bilgileri bulunan excel tablosunu hergün sabah 09:00 da otomatik mail göndermek istiyorum
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,iyi çalışmalar.
 

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum
 

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum
 

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
22 Ekim 2017
Mesajlar
4,779
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
Merhaba,
1. Cevap alabilmek için sürekli hatırlatma yapmanıza gerek yok. Vakti olan yardım etmek isteyen konuyu bilen herkes görüyor ve cevaplamaya çalışır.
2. İlk mesajınızda dosyanızın Ekte olduğunu söylemişiniz ama Ek yok.
3. Ekleyeceğiniz dosyada var olan bahsettiğiniz tabloyu 09:00 da göndermek için Excel Dosyanız açık mı olacak?
4. Sorunuza doğru ve hızlı cevap verilebilmesi için Profilinizde yer alan Excel Versiyon ve Dilini doğru ve eksiksiz tanımlamanız gerekir.
 

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
Merhaba,3. mesaj yanlışlıkla oldu,ek eklemiştim ama yükleyememişim sanırım,excel açık olacak evet
 

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
Örnek sayfam bu şekilde bunun sabah 9 da otomatik mail gitmesini istiyorum, butonla göndermeyi başardım ama saat ekleyemedim.
 

Ekli dosyalar

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
maalesef yapamadım
 

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim,teşekkürler.
 

bmutlu966

Altın Üye
Katılım
26 Ocak 2006
Mesajlar
756
Excel Vers. ve Dili
Office 365 İngilizce 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-01-2025
Mail gönderme kodlarınızı mail isimli macroya yazınız.

Kod:
Sub auto_open()
Application.OnTime TimeValue("09:00:00"), "Mail"
End Sub

Sub Mail()
MsgBox "Mail gönderildi"
End Sub
 

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
Hocam öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim,ekteki excele kodu yazdım ama hata aldım, kontrol etme imakanınız var mı
 

Ekli dosyalar

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
Merhaba yukarıda yer exceldeki makroyu saat :09:00 da otomatik mail göndersin şeklinde çalıştırmak istiyorum, yardımcı olabilecek biri var mı
 

bmutlu966

Altın Üye
Katılım
26 Ocak 2006
Mesajlar
756
Excel Vers. ve Dili
Office 365 İngilizce 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-01-2025
Dosyanız saat 9:00 dan önce açık olursa saat 9:00 da mailinizi gönderecektir. Kodlarınızı ekteki dosyada düzenledim.
 

Ekli dosyalar

bmutlu966

Altın Üye
Katılım
26 Ocak 2006
Mesajlar
756
Excel Vers. ve Dili
Office 365 İngilizce 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-01-2025
Bende böyle bir hata çıkmıyor. Bir de şöyle deneyin.
Makro üzerinde çalışmasını istediğiniz saati ayarlayın. Zamanlamayı kur tuşuna basın ve bu dosyayı kapatmayın. Zamanı geldiğindee mailiniz gönderilmiş olacaktır. Ben mail ekranda görünecek şekilde ayarladım makronuzu. Siz daha sonra gönder şeklinde değiştirirsiniz.

Kod:
.Display
'.Send
 

Ekli dosyalar

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
çalıştı hocam Çok sağol

'.Send tırnak işaretini kaldırım eline sağlık tşk ederim.
 

erdalyeter

Altın Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-08-2025
bu hata ne anlama geliyor acaba
 
Üst