arkadaşlar girdiğim saatleri nasıl toplarım örneğin ilk değer 00:00 alt alta hücrelere süreler girmek istiyorum ve her eklediğim süreyi toplayarak bir alt hücreye geçmesiniistiyorum. yardımarınız için teşekküler.:icelim:
Sn sismo Veri-Listele-Liste oluştur seçeneği ile A1:A6 arası için liste oluşturulmuş sarı renkli zeminde ise bunlar toplanmıştır.A6 hücresini seçtiğinizde A7 hücresinde * işareti gözükecektir bu kısma saati yazarsanız otomatik olarak toplanacaktır. Tekrar A8,A9 hücrelerine veri girerek devam edebilirsiniz. Örnek ektedir.
ali bey yardımınız için teşekkürler. asıl problemim aslında A sütunu na süreleri yazıp alt alta, b sütun kısmında da her satırda saati toplayıp göstermesi. biraz karışık sanırım.
Sorunuzda alt alta girdiğim sayıların toplanması dediğiniz için böyle hazırladım. B sütununda her satırda dediğiniz kısımı açarmısınız.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.