Sadece 4 sayfadaki veriler listensin

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16-09-2021
Selam arkadaşlar ,
daha önce sizlerinde yardımlarıyla oluşturduğum dosya ya ilaveler yapmak istiyorum yalnız bir yerde takıldım.

kısaca yapmak istediğim ilgili firmalar ve o firmaları temsil eden yetkililer mevcut
ana sayfadan bu kişileri seçtiğim zaman o kişilere ait firmaların listelenmesi istiyor ve bunu yapmıştık , ben dosyama yeni sayfalar ilave ettiğim zaman ilglili ana sayfadan bir kişi seçtiğim zaman ilave ettiğim sayfalarda da veri süz devreye otomatik olarak giriyor ancak ben girmesini istemiyorum..
sadece 4 sayfada aktif olmasını istiyorum bu seçimin bu sayfalarda (t,p,o,g).. olmasını
diğer sayfalarda ise olmasını (veri süzün çalışmasını) istemiyorum.

ekli dosyada yapmak istediğimi ifade etmeye çalıştım yardımcı olabilecek arkadaşlar çok teşekkürler....

hürmetler...

Ekli dosyalar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
sayın starmetin ComboBox1_Change() makrosunda

For X = 3 To Sheets.Count

bu kod var bu kodun anlamı saoldan sağa üçünçü sayfadan başyayarak er son sayfaya kadar olanların işlemlerini yapıyor bunun için işlem görmüyecek sayfalarını sol tarafa al işlem görecek sayfalarınıda sağ tarafa al ve işlim görecek sayfanın başlangıç soldan sağa kaç ise buradaki üç değeriyle değiştir.
yada yanlızca kullanacağın sayfalara ait makro yapmak gerekir.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
16-09-2021
üstad bir şeyler yapmayı denedim ama macro bilgim yok denilecek kadar az olduğu için beceremedim ben burada sadece bu "t,o,p,g" sayfalarda istediğimin aktif olmasını istiyorum.
acaba nasıl bir düzenleme yapmalıyım...

For X = 3 To Sheets.Count

ilgin için çok teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
16-09-2021
Sn:Halit bey , bugün iş yerinde pek deneme fırsatım olamadı akşam rahat kafayla yazınızı tekrar okuyunca işin aslı ortaya çıktı ben macro yazım ekranın da bir şeyler yapmaya çalıştım halbuki siz bana sayfaları taşıyın demişiniz :) kusura bakmayın dikkatsizliğim için
dediğiniz gibi yapıp sayfa başlangıç sayısını da 5 olarak değiştirince her şey halloldu...
teşekkürler ilginiz ve yardımlarınız için..

Hürmetler....