Şafak Programı İstiyorum

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Arkadaşlar; öncelikle merhaba. Aranıza yeni katılmış bulunuyorum. Bu nedenle de açtığım konu ilgisiz bir yerde ise taşımanızı rica ediyorum.

Şimdi gelelim konuya. Çok iyi bir bilgisayar kullanıcısıyım. Excel'i de işime yaradığı kadarıyla kullandım bugune kadar. Ancak yapmak istediğim basit bir şey var. Bunun için sizden yardım isteyecektim. Bir şafak programı yapmak istiyorum. Ancak teferruatlı olmayacak birşey. Sadece başlangıç ve bitiş tarihlerini yazabileceğimiz ve yine excel'de yaratacağımız bir geri sayım sayacı ile bunu takip edebileceğimiz bir program olsun istiyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Ee tabi bana bunları anlatırken VBA bilmediğimi göz önünde bulundurursanız sevinirim. Teşekkürler.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhaba cnkyzc. Bu geri sayma işlemi ile ilgili sana yardımcı olacak kişilere bun nasıl kullanmak istediğin konusunda bilgi vermelisin. Yani bu bir işlevleri kilitleme midir, bir makronun çalışmasını sağlama mıdır, dosyaya kayıt yapılmasını engelleme midir, sadece sürenin bittiği bilgisini veren bir talep midir.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Örneğin ayın 12 si ile 25 i arasında kaç saat varsa bu saati geri sayacak bir şey istiyorum. İşlevleri kilitleme ya da kayıt engelleme değil. Sadece sürenin bittiği bilgisi yeterli olacaktır.Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Ben gönderdiğiniz konuyu inceledim. Ancak ben hazır olan bir şey istemiyorum. Bunu kendim nasıl yapabilirim onu soruyorum. Anlatımda bir yanlışlık olduysa kusura bakmayın lütfen. Amacım farklı, sadece öğrenmek.