Salt okunur kaydet makrosu

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Aşağıdaki gibi bir kayıt makrom var. Kaydederken otomatik salt okunur olarak kaydedilmesini istiyorum. Kullanıcı açtıiında üzerinde değişiklik yapınca kaydedemesin yani. kodlarda az birşey eklemem gerekiyro ama aradım bulamıyorum.
activeworkbook.saveas ile başlayan satırın sonuna readonly=true yazıyorum hata veriyor

Sub kayit()

ActiveSheet.Copy

Dim hucre As String
Dim yol As String

Dim mycell
mycell = ActiveSheet.[AR2].Value
If mycell = "" Then
MsgBox "Sayfayı bu şekilde kaydedemezsiniz! Laboratuvar numarasını girip tekrar deneyin "

Exit Sub
End If

yol = "c:\belgelerim\" & Year(Date) & "\" & Year(Date) & "-" & Format(Month(Date), "00")

klasor
hucre = ActiveSheet.Range("AR2").Text
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=yol & "\" & hucre & "-" & Format(Now, "ddmmyy")

ActiveWorkbook.Close
End Sub

Excel Vers. ve Dili
2000,2003,2007
Merhaba,

ActiveWorkbook.Close
Set kitap = Nothing
End Sub

Bu şekilde denermisin.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
merhaba
hocam oradaki "kitap" nedir?

Ben makro kaydederek birşey buldum ama tam istedigim gibi değil. Şöyle
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=yol & "\" & hucre & "-" & Format(Now, "ddmmyy")
satırının devamına aşağıdakini yazıyorum.

FileFormat:=xlNormal, _
Password:="", WriteResPassword:="parola", ReadOnlyRecommended:=True, CreateBackup:=False

Bu şekliyle salt okunur açabiliyor. Şifreyi bilirse üzerinde değişiklik yapabiliyor.Ama istediğim tam bu değil. Bana hiç sormasın salt okunup okunmayacağını. Direk salt okunur açsın. Hani dosya üzerinde sağ tıklayıp genel sekmesindeki öznitelikler kısmında salt okunur varya onun gibi olsun istiyorum yani

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Hocam kayıt makrosu üstteki mesajlardan birindeki gibi. Dosyayı olduğu gibi eklemem mümkün değil. Anlayışla karşılarsınız umarım. Ben yukarıdaki boş bir excel sayfasında denedikten sonra asıl dosyama ekleyecegim bir buton ile.