Şarta uyan değeri getirsin

Ylcnyldrm

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
microsoft office professional plus 2016 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
14-07-2027
Arkadaşlar merhaba;
Söyle bir ihtiyacım var anlatıyorum.
L12 hücresindeki tarih bu günden büyük ise yani tarihi geçmiş ise ve M12 Hücresine değer girilmemiş ise D12 ve E12 hücresindeki yazıyı başka bir sayfadaki bir hücreye yazdırmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sorunuzla ilgili küçük bir örnek dosya ekleyerek detaylı açıklama yapınız.

.

Ylcnyldrm

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
14-07-2027
Tekrardan paylaşıyorum öncelikle benim birkaç tane koşullu biçimlendirmem mevcut kendi çapımda yaptım acemice olabilir ama iş görüyor.
Yapmaya çalıştığım şey alttaki A1-A2 ve C17-C18 gibi eklediğim sayfalardaki "Kırmızı" renkteki hücrelerin satırının komplesini icmal sayfasında yazdırması,
ben alta ekleyeceğim sayfalarada aynı işlemleri yaptırabilmem lazım gün geçtikçe sayfa ekleyeceğim ve gerekli bilgileri gireceğim amacım dosyada farklı sayfalardaki kırmızı olan hücrelerin satırlarını tek bir sayfada görebilmek. Teşekkürler.
https://dosya.co/smowxsj6e8ld/Takip.xlsx.html

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Veriler "İCMAL" sayfasında 11. satırdan başlayarak listelenir. Çalışmadaki "İCMAL" ve "DONE" sayfaları dışındaki tüm sayfalarda arama yaparak şarta uyanları listeler.

Linki inceleyin. Listele butonunu kullanarak verileri getirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Ylcnyldrm

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
14-07-2027
Merhaba,

Veriler "İCMAL" sayfasında 11. satırdan başlayarak listelenir. Çalışmadaki "İCMAL" ve "DONE" sayfaları dışındaki tüm sayfalarda arama yaparak şarta uyanları listeler.

Linki inceleyin. Listele butonunu kullanarak verileri getirebilirsiniz.

Teşekkür ederim tam dediğim gibi oldu sanırım Altın üyelik aktif olunca deneyeceğim.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Mesajda harici link de vermiştim, oradan da indirebilirsiniz. Yalnız harici linkler belli bir zaman sonra hizmet sağlayıcı site tarafından silinmektedir.

Ylcnyldrm

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
14-07-2027
Mesajda harici link de vermiştim, oradan da indirebilirsiniz. Yalnız harici linkler belli bir zaman sonra hizmet sağlayıcı site tarafından silinmektedir.

Evet şimdi fark ettim istediğim gibi olmuş teşekkür ederim. Önemli değil altın üyelikte emeği geçenlere ufakta olsa bir yardım.