- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft 365 / Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 04-05-2026
sayın üstedlarım sizlerden öğrendiklerimle ve buradaki örneklerle bir çok işimi çözüyorum sizlere çok teşekkür ederim. bazende çözüm üretemediğim yada forumda örnek bulamadığım konularda sizleri rahatsız ediyorum sizde yardumlarınızı esirgemiyorsunuz çok çok teşekkür ediyorum. ekte bir tablo gönderdim ve sorunumu tablonun altına açıklamlaarda yazdım ilginize teşekkür ederim.
bu tabloda yazılacak formüller için bazı şartlar var
kayıtlı sütunlarında yazılan sayılardan A1 hücresindeki kadar düşülecek. ancak düşmeye başlarken öncelikle diğer sütunundan başlanacak yetmezse metal sütunundan düşmeye devam edilecek taki A1 hücresindeki değere ulaşıncaya kadar.bu arada düşülen kısmındaki diğer sütununda en fazla 10 düşülebilir tabi 10 sayı kuralı 20 satırdada tamamlanabilir yada daha az olabilir o zaman metal kısmından düşülecek inşallah sorunumu anlatabilmişimdir
bu tabloda yazılacak formüller için bazı şartlar var
kayıtlı sütunlarında yazılan sayılardan A1 hücresindeki kadar düşülecek. ancak düşmeye başlarken öncelikle diğer sütunundan başlanacak yetmezse metal sütunundan düşmeye devam edilecek taki A1 hücresindeki değere ulaşıncaya kadar.bu arada düşülen kısmındaki diğer sütununda en fazla 10 düşülebilir tabi 10 sayı kuralı 20 satırdada tamamlanabilir yada daha az olabilir o zaman metal kısmından düşülecek inşallah sorunumu anlatabilmişimdir
Ekli dosyalar
-
15 KB Görüntüleme: 48