Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
B sutununda teşhisler A sutununda isimler var
B sütununda HT teşhislerini saydıracağım A sutununda aynı isme ve aynı teşhise sahip kişiler 1 kez saydırılabilir mi *
teşekkür ederim harika bir çözüm ve yöntem
yalnız a11 değilde değişken bir sayı ise oraya a11 yerine yazacağımız bir şey varmı
[a65536].end(3).row'un formülle yazılışı nasıl ya da ?
Bunun için dinamik alan oluşturmak kolaylık sağlar.
A11 hücresini tıklayınız. A12 hücresinde * şeklinde yeni bir satır belirecektir. Buraya yeni değer yazdığınızda formülün A11 olan kısımı A12 olarak değişecektir.
Excelin Veri-Listele-Liste oluştur seçeneği kullanılmıştır.
yine mükemmel bir çözüm için teşekkür ederim
son bir soru
HT hücre içinde tek başına olmayabiliyor yanında ek teşhislerde içerebiliyor
o zaman için *HT* mı yazmamız gerekiyor
Sorunuz her bir hücreye HT şeklinde gibi bir veri yazılmışların mükerrersiz toplamı idi ama sonradan soruyu HT DM GRİP gibi bir hücre içine birden çok değer yazılacağını söylediğiniz için bunu {"HT";"DM";"GRİP"} şeklinde dizi olarak eşleşen bir şey bulmaya çalışıyorum.
Sormak kolayda, düşünüp denemeler yapıp hemen cevap vermek kolay olmuyor.
Öncelikle acele ettiğim için kusura bakmayın.Günlerdir nasıl yapacağım konusunda düşünürken birden çok güzel bir yanıt verdiğiniz için kapıldığım heyecanıma verin aceleciliğimi.
ayrıca orjinal dosyamın küçük bir kısmını gönderiyorum belki daha fazla yardımı olur belki de ben tam istediğim şeyi soramamışımdır.
Şimdiden teşekkür ederim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.