satır değerine göre sütun başlığı yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2013
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09-10-2020
Merhabalar,
ekte göndermiş olduğum dosyada satır değeri sıfırdan büyük olan sütun başlıklarını yazdırmak istiyorum.indis ve kaçıncıyı kullanmaya çalıştım ama beceremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şİmdiden teşekkürler,

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
Anladığıma göre dosyanız.Umarım istediğiniz gibi olmuştur.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2013
09-10-2020
merhabalar,

hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim tam olarak istediğim şey bu aslında ama sadece ilk sütunda yani b sütununda alan adları yazılırken bir hata var sıfır olsa dahi yazıyor ama sıfırken yazmaması gerekiyor. Açıkcası formülü anlayamadığım için düzeltemedim de , formüldeki hangi koşul için hangi formülü yazdığınızı da anlatabilirseniz çok sevinirim.Tekrar teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
merhabalar,

hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim tam olarak istediğim şey bu aslında ama sadece ilk sütunda yani b sütununda alan adları yazılırken bir hata var sıfır olsa dahi yazıyor ama sıfırken yazmaması gerekiyor. Açıkcası formülü anlayamadığım için düzeltemedim de , formüldeki hangi koşul için hangi formülü yazdığınızı da anlatabilirseniz çok sevinirim.Tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim.Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.0 olduğununda yazmaz.Benim uygulamamda yazmıyor.Yazdığınız belirttiğniz dosyayı yüklerseniz nedenini tespit edebiliriz.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2013
09-10-2020
özür dilerim ben hata yapmışım o yüzden yazmıyor sanıyordum. Dediğiniz gibi formül çalışıyor teşekkürler