satır kapasitesi artırma...

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
slmlar benim yazmadığım ama ben de bulunan makro var. ben bu maroda depişiklik yapmak zorundayım makronun içinde yer alan satır ekleme yazısı şöyledir
Set alan1 = s1.Range("A2:J2")
ben ise bu komutun A1 ile A500 :J1 ile J500 aralarında olmasını istiyom.
sizce yapabilirmiyiz.tşkrederim...

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Set alan1 = s1.Range("A1:J500")

olarak değiştirin.

Yalnız makronuzu ne gibi bir işlemde kullanacaksınız.

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Sn Zafer Bey

DÜzeltmenİzİ Uyguladim Ama Olmadi
İstersenİz Sİze Örnek ÇaliŞma Yollayayim....

Mahmut Kök

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
ekli dosyayı inceleyiniz.

analdığım kadarıyla, giriş sayfasında çok sayıda veri girili olacak ve siz onları ilgili sayfalara taşıyacaksınız. Eğer, düşündüğüm gibi ise, sizin dediğiniz şekilde yapamayız, çünkü, her satırı ayrı ayrı inceeleyip, bedelin 520'nin altında veya üstünde olup olmadığını tespit etmesi gerekiyor. Ben, düşündüğüm gibi ise, bir makro hazırladım, giriş sayfasında ne kadar veri varsa, hepsini teker teker inceleyip, ilgili sayfalara atıyor. Bedel girilmiş olması gerekir.

İyi çalışmalar...

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Sn Meslekİ

mesleki bey dikkat ederseniz bu makroyu ban siz yapmıştınız... şimdi olay şöyle benim amacım oradaki sabit olan terim leri tek tek elle girmek zamanımı alıyor benim amaç adı soyadı v.d v.kimlik noyu süz yapayım ve o üç sabir terim gelice bende bedeli v.s gireyim ekle diyeyim...öreneğin süzü yaptım cağıdığım firma A95 satırda yer alıyor bu seferde ekleme yapamıyom cünkü makro da a2 :j2 alacaksın denilmiş ...olay bu ..şimdiden teşekkur ederim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
teşekkur ederim bay mesleki ellerinize sağlık