satır renklendirme

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Arkadaşlar merhaba.."yeni bir satır renklendirme sorusu" başlıklı konum eskidiğinden dolayı sanırım yanıt veren olmuyor.ben de belki dikkat çeker diye konumu yeniledim..
ekteki satır renklendirme ile ilgili sorumu inceler ve yanıt verirseniz çok sevinirim

Ekli dosyalar

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
yanıt

Hücre biçimleri tarih olarak değiştirilmiştir.
Kod:
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
    If Intersect(Target, [a4:a25]) Is Nothing Then Exit Sub
        If Month(Target) = 1 Then Range(Cells(Target.Row, "a"), Cells(Target.Row, "h")).Interior.ColorIndex = 6
        If Month(Target) = 2 Then Range(Cells(Target.Row, "a"), Cells(Target.Row, "h")).Interior.ColorIndex = 33
        If Month(Target) = 3 Then Range(Cells(Target.Row, "a"), Cells(Target.Row, "h")).Interior.ColorIndex = 6
        If Month(Target) = 4 Then Range(Cells(Target.Row, "a"), Cells(Target.Row, "h")).Interior.ColorIndex = 33
End Sub

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
İşine Yaraması Ümidiyle

Arkadaşım benim çok fazla fonksiyon ve vba bilgim yok lakin sana formüllerle yardımcı olabilirim örnektede gönderiyorum.

İşini görmesini dilerim.

Ekli dosyalar

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
işte bu kadar arkadaşlar..ikisi de harika olmuş..ilginize,emeğinize,yüreğinize sağlık..çok teşekkür ediyorum

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
çalışma alanınızı mavi renk yapın, A4 hücre koşullu biçimlendirme formülü olarak yazıp dolgu rengini sarı yapın ve A4:H25 alanına biçimleri kopyalayarak deneyiniz.

Kod:
=MOD($A4;2)=0