listbox ile seçtiğim ismi personeller sayfasından a:g ve ı:cm arasındaki veriyi silmesini istiyorum. acaba makro ile nasıl yapabiliriz. yardımlarınızı bekliyorum
Sayın Mesleki
Eklediğim örnek çalışmada personel listem var. Buradaki förmüller hariç bölümlerin silinmesini istiyorum. Acaba örneğin 6 satır silindiğinde 7. satır 6. satırın yerini alması mümkün olurmu? teşekkür ederim.
ekli dosyaya bakınız. Silinen satırın yerini alttaki satır da alabilir, ancak sicil no dediğiniz ve formülde kullandığınız değer, yine sıralı mı olacak. Yani 6. veriyi sildiğimizde 7. veri, 6. verinin yerini alacak. Bu durumda 7. verinin sicil no'su 6 mı olacak, yoksa 7 olarak mı kalacak?
Sayın Mesleki..
Sadece bir sorun kalmış.
Mesela 4. satır sildiğimde 5. satır üste geliyor ama arada boşluklar kalıyor. boşluklarıda tek tek silmek gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözeriz. Yardımların için saol yinede..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.