Satır ve Sütun Başlığı Rengi

Arkadaşlar, Bilgisayarı formatlamıştım, Excel de o bildiğimiz satır ve sütun başlıkları gri renkli iken şimdi bembeyaz oldu. Önceden alışkanlığın olmasından mı bilmiyorum görüntü olarak hoşuma gitmedi,ikinci olarak başlıkları normal satır ve sütunlarla karıştırımaya başladım. bir çaresi varmı acaba, Teşekkür ederim.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Satır ve sütun başlıklarının rengi ayarlanabilir bir özellik değildir. Acaba araçlar-seçenekler-görünüm sekmesindeki satır ve sütun başlıkları kutusu işaretsiz olabilirmi?

Teşekkür ederim Sayın Levent Menteşoğlu, denedim söz konusu seçenek satır ve sütun başlıklarını gizlemeye ve göstermeye yarıyor, renklerini düzeltmiyor.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Merhaba

benim aklıma başka bir şey geldi, Windows Xp için ; denemekte fayda var derim, masaüstü sağ tuş/özellikler/Görünüm/renk düzeni değiştirilmiştir diye düşünüyorum, eğer değiştirilmişse bu sekmede "Pencere ve düğmeler" alanında "windows xp stili" olarak değiştirip "tamam" butonuna basarsanız veya masaüstü sağ tuş/özellikler/temalar/ "windows xp" yi seçin.düzeleceğini zannediyorum. çünkü bu alanlarda yapılan değişiklikler tüm programları etkiliyor.

iyi çalışmalar dilerim.