satırın rengı degısırmı tarihe göre

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
tarih yaklasınca satırın rengi komple degısırmı yada tarıh yaklastı dıe haber verebılırmı ? excellde bole bı kod yazmak mumkunmudur acaba ? magazalarımın fabrıkaya vermıs oldugu sıparısler cok aksıor.. lutfen yardımcı oluurmusunuzz?

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
sayın uzman amele ...

vermiş oldugunuz linkte yaklasan tarihe göre reng değiştirme yok.. rica etsem ekteki dosyamda bi denermiisniz?

yada kosullu bicimlendirmeye yazmam gereen formulude belirtseniz ben denerimm ..

şimdiden teşekkürler i çalışmalar

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
A3:AT3 arasını seçin, koşullu biçimlendirme formül alanına yazın
=YADA($D3-1=BUGÜN();$D3=BUGÜN())

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
evet bu tam istediğim formul sayın uzman amele... fakat verilen tarihten itibareb 5 gün sora rengi değişmeliymiş ... bunu belirtmediğim için özür dilerimm ..
yazmıs oldugunuz bugun için olan formülü 5 gün soraya nasıl ayarlayabilirimm... 5 gün sora rengi değişmesini talep ediorumm...
mümkünmüdür ?

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
normal hücrede nasıl formül yazıyorsanız koşullu biçimlendirmede de benzer şekilde yazabilirsiniz
=$D3+5=BUGÜN() olabilir
=$D3+5>BUGÜN() olabilir

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
satırın rengi değişirmi tarihe göre

sayın uzmanamele... vermiş oldugunuz formülde bugünden itibari ile 5 gün önce istediğim gibi renkleniyor... peki beşgün öncesi itibari ile hergün renklen ebilirmi ...
yanii bugün ayın 25 i ise 20 si tarihi itibari ile geride kalan hergünün satırı renklenebilirimii ?

yardımlarınız bekliorumm ..tekrar tekrar tesekkürler

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
merhaba
=$D3+5=BUGÜN() olabilir
=$D3+5>BUGÜN() olabilir
yukarıda sayın uzmanamele nin çözümüne bakarsanız +5 beş gün sonra demek
bu eğer -5 olursa 5 gün önce olur, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
sayın brain

evet haklısınızz 5 gün önceyi verior.. fakat bana 5 gün önce ve 5 günden sorasınında satırının rengi değişmesi lazım.... sadece 5 gün öncesi yanması işimi görmüor...

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
sonuca varamadım

yapabılcek bı arkadas yokmu arkadaslar... yardımlarınızı bekliorumm.. cok zor durumda kaldım..!