evet bu işlemi yapabilirsin excel de ama öncelikle senin bir örnek hazırlaman gerekir ki bizde ona göre birşeyler geliştirelim.
site içerisinde arama yaparsan önceden yapılmış programları göreceksin bunlara bir bak içlerinden kullanabilceklerini seç ve kendi programında uygula.
takılma olursa biz buradayız.excel.web.tr ailesi
acil olarak bulduğum bu var bir bak siteden aldım bende burata gelir ve gider var ama sen satışlara çevirebilirsin.farklı birşey istiyorsan bunları belirtmen gerekir.
kutuka belirtmek istiyorum şirketimiz kablo uçları imalatı yapan biryer,günlük satışlarımız 5-10 firma arasında değişiyor bunlara verilen miktarlarsa 10,000 ila 100,000 arasında değişiyor,150 çeşit ürünümüz var bununla ilgili olarak aylık yada haftalık satı raporu nasıl çıkarabilirim excel de gerçekten çok büüyük bir ihtiyacım var bu programa :kafa:
teşekkürler abdi vermiş olduğun bilgiler için ne çabuk kablo ucu formulasyonu oluşturmuşsun yaw,ben excel e çok hakim değilim açıkcası,bu vermiş olduğun örnek bilgileri ben değiştirebilirim sanırım değilmi ve bunları grafikle göstermem için ne yapmam gerekli,umarım sizi yormadım :dua:
abdi sağoalsın çok güzel bir program gibi duruyor ama bu program beni baya bir zorladı,pek çözemedim ben bu olayı,kendime nasıl uyarlayacağım biraz zor gibi geldi bana,üfff yaa
sayın victory27,
bi örnekj dosyanızı ekleyin bakalım
bide dosyanın içine nelere göre rapor istiyorsanız onu belirtin
çalışmalarınızda başarılar dilerim
benim istediğim şu şekilde bir tablo,satılan malların gösterildiği tablo ayrı,malın adeti ayrı,ay sonundada satılan toplam rakamı görmek ama bende var 150 çeşit ürün abdi,daha basit ne yapabilirim k::
dostum tablo eklemezsen senin verilerini ve ne istediğini anlamak zor...
sen bir tablo yap verilerini yaz oraya, sonra da eklersin tablonu buraya gerisi kolay :icelim:
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.