satış takip

hakta85

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
xls. 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26-08-2025
merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var ekte gönderdim liste de alış yaptım firmaların borç/alacak ve ödemelerini veri doğrulama ile firma seçerek getirmek ama seçim yapmadım zamanda tüm firmaların ödeme durumunu görmek istiyorum bu konuda desteklerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Merhaba.

Toplamları sürekli gösteren ve firma toplamlarını seçime göre gösteren örnek ektedir.

Ekli dosyalar

hakta85

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
xls. 2007
26-08-2025
Merhaba.

Toplamları sürekli gösteren ve firma toplamlarını seçime göre gösteren örnek ektedir.
[/ALINTI]
Muzaffer Bey Desteğiniz için öncelikle teşekkür ederim fakat burda firmaları seçerek sonuç getire biliyoruz ama seçmedim de genel durumu nasıl görecez benim asıl olarak seçmedim de borç durumunu görmek
bir de muzaffer bey borç alack ve ödeme satırlarına genel verileri firmaya göre hesaplayarak yapılan ödeme veya alacak tan nasıl düşürerek getire biliriz .

Son düzenleme:

hakta85

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
xls. 2007
26-08-2025
Eliinize Emeğinize Sağlık istedim gibi olmuş çok teşekkür ederim . Sadece Borç alack ve ödeme kısmı için satılan ürün üzerinden borç yazıp sonrasında ödeme yaptım zaman borçtan düşmesi ile a firmasına ürün satımda da borç varsa borçtan düşmesi veya alacak durumu olması ve firmalara ödeme yaptımda borçtan duşmesi için de bir yol önerirseniz.çok teşekkür ederim.

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Bu istediğiniz şey başlı başına bir uygulama.
Kendiniz yapmak istiyorsanız, var olan başka uygulamalara bakarak, benzer mantıkta bir şeyler yapabilirsiniz.
Takıldığınız yer olursa foruma sorarsınız.