Sayfa 1 de yazdığımı istediğim sayfaya aktarma

Excel Vers. ve Dili
naber
Merhaba öncelikle gerçekten süper bilgi paylaşım sitesi diyebilirim ve benimde soruna cevap alabilecegımı dusundugum bir yer şimdi ben tir tablo yaptım ve bu tabloda Sayfa 1 de A1 - A2 - A3 .... diye giden tarihler yazıyor ben oyle bir formul yazmalıyımkı Sayfa 2 - Sayfa 3 - Sayfa 4 ... de A1 e otomatik atsın ben Sayfa 1 de A2 ne yazarsam yazıcagım formunde bu Sayfa 6 da A4 gitsin dediğimde otomatık orda gorunmesı gerekiyor yanı ben tum işimi Sayfa 1 de yapıcam diğer sayfalarda gerekli bilgleri gerekli yerlere yayıcam bır sonraki yıllardada sorunsuz bu ıslemı halletmıs olucam. Yardımcı olursanız cok sevınrım.

Teşekkürler
İyi Çalışmalar dilerim...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosya ekleyerek açıklarmısınız..

İ

İhsan Tank

Misafir
merhaba
örnek dosya eklermisiniz
örnek dosya içinde nasıl olacağını manuel olarak girip bilgi verirseniz yardım almanız daha kolay olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
naber
dosya ektedır ıcınede ufak bır acıklama yaptım.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Tabloyu ne için kullanacaksınız. Sayfa isimleri bu şekildemi olacak. Veriler tarihmi olacak. Önemli detaylı ve gerçekte yapmak istediğinizi açıklarsanız daha net cevap alırsınız..

.

Excel Vers. ve Dili
naber
Anladım şimdi bir defter olucak yukarıda yanı her sayfada 01 Ocak 2010 olucak 365 sayfa olucak her sayfada o yılın hangı ayda nekadar gun varsa okadar sayfada baslıkları gun gun degısıcek sekılde olucak yanı bır 365 gunluk defter gıbı dusunelım altındada tabı farklı bılgıler var tablolar onlar aynı kalıcak sadece her sayfanın basında ocak ayı 31 ceker 01 Ocak 2010 dan 31 Ocak 2010 kjadar sayfa olucak onların her A1 satırına gun gun dusucek subat mart nisan diye devam edıcek umarım acıklayıcı olmussumdur :(

Teşekkürler

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Anlamadım maalesef. Gerçeğe yakın bir tablo ekleyerek detayları atlamadan açıklarsanız sevinirim..

.