Sayfa 1 Dekİ Ayni İsİmlerİn AldiĞi Puanlarin Toplamini Sayfa 2 De Toplamak.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Veri Giriş Sayfasinda 12209 Adet İsİm Var. Bu İsİmlerİn Yaninda Sİcİl Numarasi Bulunmakta. Amİrlerİn Ay İÇerİsİnde ÇaliŞtiĞi Personele VerdİĞİ Test Notlari Var. Bİr KİŞİ Ay İÇerİsİnde 5 Amİrde De ÇaliŞmiŞ Ve 5 Amİrdende Ayri Ayri Puan AlmiŞ. DeĞerlendİrme Sayfasinda Personelİn Genel Lİstesİ Var. Verİ GİrİŞİne 5 Ayri Amİrden Alinan Puanlarin Otomatİk Olarak DeĞerlendİrme Sayfasinda Bulunan İsİm Lİstesİne Toplayarak Aktarmasini İstİyorum. Örnek; Leyla Burak 35446 Sİcİl Numarali 5 Amİrdede GÖrev AlmiŞ Ve Bu Amİrlerİn Ayri Ayri VermİŞ OlduĞu Puanlar Var. Yanİ Leyla Burak 35446 Sİcİl Numarali Personele Aİt 15 Adet İsİm Ve Puan Var. Bu Personele Aİt Puanlarin 1. Amİr Tarafindan Verİlen Puaninin Toplamini DeĞerlendİrme Sayfasindakİ 1. Amİr Kismina Yazmasini İstİyorum. 2. Amİr Tarafindan Verİlen Puanlarin Toplamini DeĞerlendİrme Lİstesİnde 2 Amİr Kismina Yazmasini.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Verİ GİrİŞ Sayfasinda 12209 Adet İsİm Var. Bu İsİmlerİn Yaninda Sİcİl Numarasi Bulunmakta. Amİrlerİn Ay İÇerİsİnde ÇaliŞtiĞi Personele VerdİĞİ Test Notlari Var. Bİr KİŞİ Ay İÇerİsİnde 5 Amİrde De ÇaliŞmiŞ Ve 5 Amİrdende Ayri Ayri Puan AlmiŞ. DeĞerlendİrme Sayfasinda Personelİn Genel Lİstesİ Var. Verİ GİrİŞİne 5 Ayri Amİrden Alinan Puanlarin Otomatİk Olarak DeĞerlendİrme Sayfasinda Bulunan İsİm Lİstesİne Toplayarak Aktarmasini İstİyorum. Örnek; Leyla Burak 35446 Sİcİl Numarali 5 Amİrdede GÖrev AlmiŞ Ve Bu Amİrlerİn Ayri Ayri VermİŞ OlduĞu Puanlar Var. Yanİ Leyla Burak 35446 Sİcİl Numarali Personele Aİt 15 Adet İsİm Ve Puan Var. Bu Personele Aİt Puanlarin 1. Amİr Tarafindan Verİlen Puaninin Toplamini DeĞerlendİrme Sayfasindakİ 1. Amİr Kismina Yazmasini İstİyorum. 2. Amİr Tarafindan Verİlen Puanlarin Toplamini DeĞerlendİrme Lİstesİnde 2 Amİr Kismina Yazmasini.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sayfa Ekleme

Demİnkİ Soruma Sayfa Ekleyemedİm. Nasil Ekleyeye Bİlİrİm.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
syn siper06, aynı soru için farklı konular açmayınız.
kendi mesajınızda; düzelt / gelişmiş mod / dosya ekle veya sil (altta)
örnek dosyanızı ekleyiniz. mümkünse winrar veya winzip ile sıkıştırınız

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Ayni Personele Bİrden Çok Verİlen Notlarin Toplaminin Sayfa 2 Ye Yazdirilmasi

Veri Giriş Sayfasinda 12209 Adet isim var. Bu isimlerin yanında personele ait sicil numarası bulunmakta. Amirlerin Ay içerisinde aynı personelle birden fazla çalışmakta ve çalıştığı Personele verdiği test notları var. Bir kişi Ay içerisinde 5 Amirde birden çok çalışmış ve 5 Amirin aynı kişiye aynı gün içerisinde ayrı ayrı verdiği puanlar yazıyor. Bütün amirlerin verdiği listeyi direk excell' in sayfasına atıyorum. daha sonra değerlendirme sayfasında tüm personelin tek bir listesi var buradan süzden personelin adını süzüyorum ve altındaki toplamı değerlendirme sayfasında ilgili personelin hanesine kopyalıyorum. veri giriş sayfasına amirlerden aldığım puan tablosunu kopyalıyorum. buradan da değerlendirme sayfasına tektek kopyalamak yerine sayfaya amirlerin verdiği tabloyu kopyaladığımda değerlendirme sayfasında ilgili personelin hanesine amir amir toplayıp yazmasını istiyorum.
Örnek; 35446 Sİcİl Numaralı Leyla Burak, 8 amirin 5' inde görev almış ve bu amirlerin ayrı ayrı verdiği puanlar var. Yani 35446 Sicil Numaralı Leyla Burak'a ait 15 Adet isim ve Puan var. Bu Personele ait Puanlarin 1. Amir Tarafindan farklı günlerde verdiği Puanın Toplamını Değerlendirme Sayfasindaki 1. Amİr Kismina Yazmasini İstİyorum. 2. Amİr Tarafindan Verİlen Puanlarin Toplamini gene aynı şekilde DeĞerlendİrme Lİstesİnde 2 Amİr Kismina Yazmasini istiyorum. VERİ TABLOSUNDAN SİCİL NUMRASI İLE DEĞERLENDİRME TABLOSUNA TOPLAMA YAPTIRABİLİRMİYİZ.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

DEĞERLENDİRME Sayfası G3 hücresine,

Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(('VERİ GİRİŞİ'!$B$2:$B$12209=$B3)*('VERİ GİRİŞİ'!$D$1:$K$1=G$2)*('VERİ GİRİŞİ'!$D$2:$K$12209))
Formülünü yazarak formülü diğer hücrelere kopyalayınız..

Ek olarak VERİ GİRİŞ Sayfasın gizlediğiniz E, F ve G sütunlarındaki E1, F1 ve G1 hücrelerindeki başlık isimlerini değiştiriniz, örnek olarak E1 hücresindeki 2. AMİR olan ismi 2. AMİR.. şekilinde değiştirebilirsiniz..

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
Sicil noyu göre düzenlendi

Veri giriş sayfanızda gizli sutunlar da var, ben bunları yok varsayarak sicil numaralarına göre Amirlerin verdikleri notları toplatarak DEĞERLENDİRME sayfasına aktarılmasını sağladım, sizin değerlendirme sayfanızla mevcut puan verilen veri giriş sayfasında farklı kişiler de mevcut, gerçek çizelgeniz hangisi olacak. Ben pek anlayamadım doğrusu. Dosyanız ekte

Excel Vers. ve Dili
türkçe
KariŞik İsİmlere Verİlen Notlarin Sayfa 2 Ye Toplamasi

Sevgİlİ Espİyonajl;
Cevabiniz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm. Allah Razi Olsun. Verİ GİrİŞ Sayfasindakİ İsİmler KariŞik Olarak Verİlİyor. Verİ GİrİŞ Sayfasindakİ İsİmlerİn Bazilari O Ay İÇerİsİnde İstİfa EtmİŞ, Not AlamamiŞ KİŞİler Bulunabİlİr. Eklİ Lİstede Verİ GİrİŞİne Amİrlerden Alinan KariŞik İsİmler Ve Notlar Yaziliyor. DeĞerlendİrme Sayfasindakİ İsİmler Alfabetİk Siraya GÖre LİstelenmİŞtİr.

Amİrlerİn VerdİĞİ (kariŞik İsİm Lİstesİ) Notlari BaŞka Sayfadan Kesİp Verİ GİrİŞ Sayfasina YapiŞtirdiĞim Zaman DeĞerlendİrme Sayfasinda Alfabetİk Sirali Ve Sİcİl Numarali Olan Lİstedekİ Personelİn KarŞiliĞina Toplama Yapacak. Yanİ; Verİ GİrİŞ Sayfasindakİ İsİmler KariŞik Olarak Yazilacak Ve DeĞerlendİrme Sayfasindakİ Alfabetİk İsİm Lİstesİ Sabİt Kalacak. Verİ GİrİŞ Sayfasinda İsİm, Sİcİl Veya Not DeĞİŞtİrme YaptiĞim Zaman YaptiĞim DeĞİŞİklİkler DeĞerlendİrme Sayfasina Otomatİk Yansiyacak. TeŞekkÜr Edİyorum.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
KariŞik İsİmlere Verİlen Notlarin Sayfa 2 Ye Toplamasi

Sevgİlİ Espİyonajl;
Cevabiniz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm. Allah Razi Olsun. anlatmak istediğim; veri GİrİŞ Sayfasindakİ İsİmler KariŞik Olarak Verİlİyor. Verİ GİrİŞ Sayfasindakİ İsİmlerİn Bazilari O Ay İÇerİsİnde İstİfa EtmİŞ, Not AlamamiŞ KİŞİler Bulunabİlİr. Eklİ Lİstede Verİ GİrİŞİne Amİrlerden Alinan KariŞik İsİmler Ve Notlar Yaziliyor. DeĞerlendİrme Sayfasindakİ İsİmler Alfabetİk Siraya GÖre LİstelenmİŞtİr.

Amİrlerİn VerdİĞİ (kariŞik İsİm Lİstesİ) Notlari BaŞka Sayfadan Kesİp Verİ GİrİŞ Sayfasina YapiŞtirdiĞim Zaman DeĞerlendİrme Sayfasinda Alfabetİk Sirali Ve Sİcİl Numarali Olan Lİstedekİ Personelİn KarŞiliĞina Toplama Yapacak. Yanİ; Verİ GİrİŞ Sayfasindakİ İsİmler KariŞik Olarak Yazilacak Ve DeĞerlendİrme Sayfasindakİ Alfabetİk İsİm Lİstesİ Sabİt Kalacak. Verİ GİrİŞ Sayfasinda İsİm, Sİcİl Veya Not DeĞİŞtİrme YaptiĞim Zaman YaptiĞim DeĞİŞİklİkler DeĞerlendİrme Sayfasina Otomatİk Yansiyacak. TeŞekkÜr Edİyorum.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..

.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
teşekkür

allah razı olsun beni kurtardınız allahda sizi zor durumunuzda kurtarsın. iyi geceler.