sayfa aktarma

Katılım
7 Haziran 2005
Mesajlar
53
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
İyi günler,
Aktar makrosu içerisinde aşağıdaki kodlarla yeni bir sayfada isim vererek aktarma yapıyorum.
1.sorum yeni sayfanın adı nı girmez iptal edersem hata veriyor. Bu hatayı bulamadım.
2. sorum yeni sayfa adını bu kodların dışında yalnızca maliyet içerisinde c3 hücresine yazılan ürün adı ile yapabilirmiyim.
3. sorum maliyet sayfasına veriler girdik aktarma işlemini yaptık ve öreğin ayçiçeği olarak aktardık . Aktarma işleminden sonra maliyet sayfasında ayçiçeği sayfasını geri getirip üzerinde değişiklik yaptıktan sonra tekrar aktarma yapılabilir mi?ayçiçeği ismiile.
Umarım son soru anlaşılır
Sheets("Maliyet").Visible = True
Sheets("Maliyet").Copy After:=Worksheets(Worksheets.Count)
10 NewPageName = InputBox("Ürün adıını giriniz...!!!")
For a = 1 To Sheets.Count

If UCase(Sheets(a).Name) = UCase(NewPageName) Then
MsgBox "Seçtiğiniz sayfa adı mevcuttur yeniden deneyin."
GoTo 10
End If
 
Üst