SAYFA BİRDEKİLERİ SAYFA İKİYE KAYIT

Katılım
18 Aralık 2005
Mesajlar
464
Excel Vers. ve Dili
ofis2003
SAYFA BÝRDEKÝLERÝ SAYFA ÝKÝYE KAYIT

Herkezin yeni yılı kutlu olsun.
Benim sorunum sayfa birdeki oluşturduğum formda yazdıklarımı sayfa2 ye yanyana ve düğmeye basarak her kaydet dediğimde alt alta devam ederek kayıt yapabilecek birşey.Makro ile yaptım ama öncekinin üzerine yazıyor bir türlü beceremedim.Yardımcı olursanız sevinirim[/code]
 
Katılım
3 Nisan 2005
Mesajlar
347
Excel Vers. ve Dili
office xp tr
Sayın orcunerkek54 bir örnek eklerseniz daha iyi olur.
 
Katılım
25 Aralık 2005
Mesajlar
219
Private Sub ListBox1_Click()
sayman = ListBox1.ListIndex
txtsira.Text = sayman + 2
If OptionButton1 = True Then
Sheets("sayfa1").select
Range("a1").Select
ActiveCell.Offset(sayman, 0).Range("A2").Select
textbox1 = ""
textbox1= Sheets("sayfa1").Cells(ListBox1.ListIndex + 2, 1).Value
textbox2 = ""
textbox2=sheets("sayfa1").Cells(ListBox1.ListIndex + 2, 2).Value
..
end sub
Private Sub ListBox1_DblClick(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
Sheets("sayfa2").select
Range("a1").Select
Do While Not IsEmpty(ActiveCell)
ActiveCell.Offset(1, 0).Select
Loop
ActiveCell.Offset(0, 0).Value = textbox1.Value
ActiveCell.Offset(0, 1).Value = textbox2.Value
....



end sub

bu kodları kendine göre değiştirebilirsin
iyi yıllar
 
Katılım
18 Aralık 2005
Mesajlar
464
Excel Vers. ve Dili
ofis2003
Re: SAYFA BÝRDEKÝLERÝ SAYFA ÝKÝYE KAYIT

MUTLU YILLAR
DOSYAMI EKLEDİM.HEPİNİZE TEÞEKKÜRLER.BASİT OLSADA BU BENİM İÇİN ÇOK Ã?NEMLİ.
 
Katılım
18 Aralık 2005
Mesajlar
464
Excel Vers. ve Dili
ofis2003
denedim ama olmadı ben buton koymustum seninkinde liste var galiba onun için yapamadım ilgine teşekkürler.dosyamı ekledim incelersen severim
 
Katılım
18 Aralık 2005
Mesajlar
464
Excel Vers. ve Dili
ofis2003
bana ilgin için teşekkürler ama ben yazdığınız kodu denedim ama beceremedim.hem benimkinde buton var ancak seninkindede liste var galiba ben bunu uyarlayamadım bazı yerleri değiştirdim ama olmadı.Dosyamı ekledim tekrar bakabilirsen sevinirim.teşekkürler. İYİ YILLAR prodigy,
 
Katılım
18 Aralık 2005
Mesajlar
464
Excel Vers. ve Dili
ofis2003
prodigy, SANA ÇOK TEÞEKKÜR EDERİM TAM İSTEDİÐİM GİBİ OLMUÞ ELLERİNE SAÐLIK BENİ BÜYÜK BİR DERTTEN KURTARDIN SAOL.
 
Katılım
7 Kasım 2004
Mesajlar
3
Merhabalar
Excel Sayfa1 de listesini oluşturdugum Kişilerin bilgilerini Sayfa2 ye tek tek aktarip sırası ile otomatik olarak yazdırabilirmiym.teşekürler
 
Katılım
7 Kasım 2004
Mesajlar
3
ahmet yildiz' Alıntı:
Merhabalar
Excel Sayfa1 de listesini oluşturdugum Kişilerin bilgilerini Sayfa2 ye tek tek aktarip sırası ile otomatik olarak yazdırabilirmiym.teşekürler
 
Üst