Sayfa Gizleme

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba Herkese;

Excelde oluşturduğum sayfalardan bazılarını gizlemek istiyorum. Bunu yapabilir miyim?

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
28-04-2024
Evet yapabilirsin sayfaların üzerinde sağ tuş gizle ile mümkün

necati1645

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Gizlemek istediğin sayfayı seç. Biçim-Sayfa-Gizle tıkla. Gizlensin. Aynı yolu izleyerek gizlediğin sayfayı görünür hale getirebilirsin.

İ

İhsan Tank

Misafir
Gizlemek istediğin sayfayı seç. Biçim-Sayfa-Gizle tıkla. Gizlensin. Aynı yolu izleyerek gizlediğin sayfayı görünür hale getirebilirsin.
Syn : necati1645
gizli sayfanın üzerinde sağ tuş tıklayamaz ki_?
herhangi bir sayfanın üzerinde sağ tuş tıkla göster hangi sayfa ise seçin ve tamam deyin

necati1645

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Sayın İhsan Tank.
"Gizli sayfanın üzerine sağ tık yap" diyen kim? Burada sağ tıktan bahseden tek cümlem yok ki.Bir göz doktoruna muayene olsanız iyi olacak.
1 nolu resimde sizin dediğiniz gibi yaptım. Sayfa üzerinde sağ tıkladım. "Gizle" sekmesi nerde gösterir misiniz?
2 nolu resimde ilk önce benim dediğim yöntemle sayfayı gizledim ve sizin dediğiniz yöntemle yine sayfa üzerinde sağ tık yaptım. "Göster" sekmesi nerede gösterir misiniz?
3 nolu resimde ise benim yöntemle gizledim ve yine benim yöntemle gittim. "Göster" sekmesi orada.
Yazdıklarım biraz ukalalık gibi oldu ama açıklamak zorunda kaldım.

Ekli dosyalar

• 97.4 KB Görüntüleme: 19
  • 95.8 KB Görüntüleme: 8
  • 96 KB Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
İ

İhsan Tank

Misafir
siz kimsiniz benle böyle konuşuyorsunuz
yoksa siz şerif ali misiniz_?
doğru tahmin banko 100 puan verdim kendime şimdi
nereden bildim biliyor musun
çünkü sadece senin böyle bir huyun var herkesi bilgisiz zannedip kendini çok bilgili zannedersin. ama yardıma ihtiyacın oldu mu hocam şuna bir el atar mısın dersin. kovulduğun yere geri gelirsin. sen nasıl birisin gerçekten hayret ediyorum sana