Sayfa gizleme

Excel Vers. ve Dili
97/98/200/XP
arkadaşlar excelde sayfanın altında sağ ,sol ok var.bu soldaki okun yanından sola doğru cekince sayfalar gizleniyor.bunu gizlediktan sonra buraya şifre gibi bir şey koya bilirmiyiz.tekrar tutup sağa doğru çekince şifre sorsun.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhaba marlalı. Benbim bildiğim kadarıyla o dediğiniz bölüm ile ilgili bir koruma yok. Eğer varsa ben de merak ettim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Eğer amacınız sayfa sekme isimlerini gizlemekse tarif ettiğim menüden kolaylıkla yapabilirsiniz.

Araçlar - Seçenekler menüsünden "Görünüm" sekmesini tıklayın. Alt kısımda "Sayfa Sekmeleri" seçeneğini pasif hale getirip tamam tuşuna tıklayın. Dilediğinizde yine aynı bölümden aktif hale getirebilirsiniz.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
Sayın Korhan Ayhan, sayenizde bir şey daha öğrendim, çok teşekkür ederim.
Sayın marlalı, yalnız şifresiz yapılabiliyor.

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Korhan Bey size teşekkür ediyorum beni büyük bir sıkıntıdan kurtardınız. Bşarılarınızın devamını diliyorum iyi günler.

Excel Vers. ve Dili
microsofoffice 2003
sayfaları tek tek gizleyip açmak istiyosan
gizlemek istediğin sayfaya sağ tıklayıp kod görüntüle. açılan visual basic ten gene gizlemek istediğin sayfayı seçip, alttaki properties bölümünden visiple yi -1 iken açık, 0 yaptığında gizleniyor.
iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office ev ve iş 2019
03-07-2024
Selamlar,

Eğer amacınız sayfa sekme isimlerini gizlemekse tarif ettiğim menüden kolaylıkla yapabilirsiniz.

Araçlar - Seçenekler menüsünden "Görünüm" sekmesini tıklayın. Alt kısımda "Sayfa Sekmeleri" seçeneğini pasif hale getirip tamam tuşuna tıklayın. Dilediğinizde yine aynı bölümden aktif hale getirebilirsiniz.
Korhan Bey Bu Dediğiniz 2007 de nasıl yapılıyor Görünüm menüsünde yukarıda söylediğiniz Sayfa Sekmeleri yok

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office ev ve iş 2019
03-07-2024
Tamam Buldum,ve Paylaşmak istedim
Sol Üstte Excel logosu,Excel Seçenekleri,Gelişmiş,Bu Çalışma Kitabının Seçeneklerini Göster,Yatak Kaydırma Çubuğu,Dikey Kaydırma Çubuğu,Sayfa Sekemeleri 2007 kullanan arkadaşlara lazım olur belki