sayfa korumasını kaldırma makrolu excel

Excel Vers. ve Dili
Office 365 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-03-2024
arkadaşlar eklediğim dosya makroludur. dosyayı bozmadan ıcındeki bilgler değişmeden sayfa korumasını yada tum koruma ıcerıgını kaldırmak ıstıyorum. daha onceki bu kouyla ılgili dosyalara baktım ama olmadı excel bozuldu . konuyla ılgılı yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

asi_kral

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
arkadaşlar eklediğim dosya makroludur. dosyayı bozmadan ıcındeki bilgler değişmeden sayfa korumasını yada tum koruma ıcerıgını kaldırmak ıstıyorum. daha onceki bu kouyla ılgili dosyalara baktım ama olmadı excel bozuldu . konuyla ılgılı yardımcı olursanız sevinirim.
Vba'da parola var :(

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Bu dosyanın makrolar bölümü şifreli sayfa korumasını kaldırmak için öncelikle vb kod şifrelerini açıp dosyayı öyle ekleyin.

Diğer taraftan şifreyi unuttum diyorsanız sayfa korumamaları ve diğer korumaları kaldırmak etik açısından bu sitede bu tür sorulara cevap verilmiyor.