Sayfa Numaraları!

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003
Arkadaşlar, excel sayfasına sayfa numarası koymak istiyorum tabiki diğer sayfalarada otomatik çıkmasını. Ama sayfa numarasını, alta yada üste değil 45 derece açı ile sayfanın ortasına açık gri yada transparan ve iri bir fontta yazmasını istiyorum.

Örnek olarak; yazıcı ayarlarında "DARFT" , "COPY", "CONFIDENTIAL" gibi yazılar var bunları sayfa numarası olarak ayarlamak mümkünmü?

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003
Açık olmaması ihtimaline karşın, excelde Page Break Preview yaptığımızda sayfaların üstünde büyükçe görünen sayfa numaraları gibi bişi istiyorum.

Böle birşeyin yapılabilmesi mümkünmü acaba??

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

Workbook_BeforePrint altında yazılacak kod ile sayfaya WortArt eklenmek suretiyle yapılabilir ancak her sayfa nosunun değişmesi nasıl sağlanır bilemiyorum.

tam istediğiniz olmasa bile bunu deneyiniz.
üst bilginin orta kısmına sayfa no yazdırın, yazı tipi boyutunu 72 yapın, üst bilgi kenar boşluğunu 12,5 yapın. bu şekilde sayfanın ortasına düşecektir.

excel2007 bu konuda daha esnekmiş, yazı rengi seçilebiliyormuş.
standar üst sınır 72 olmasına rağmen makro ile bu artırılabiliyor ama bunun için 2007 de yazılan kodu 2003 desteklemediği için işe yaramıyor.

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003
Her nekadar istediğim gibi olmadıysada göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkürederim.
Sanırım böle bişi mümkün değil şuanda. Saygılar...