Sayfa numarası duzenlemesi yardım

Excel Vers. ve Dili
2000
sayfa numarasını yaptım fakat alta ve uste resımler eklıcem bunu yaptıgım zamanda sayfa umarası resmın altında kalıyor o yuzden sayfa numarasının alta eklıcegım resmın uzerınde kalmasını ıstıyorum fakat bunu yapamadım bunun ıcın yardımcı olursanız sevınırım sayfa numarasının gorunecegı yerı kendım tayın etmek ıstıyorum

Ekli dosyalar

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

sayfa yapısı ayarlarında kenar boşlukları kısmında; alt bilgi, üst bilgi için 1,3 seçilmiş (varsayılan ayar) deneme yanılma ile bu değerleri uygun ayara getiriniz. (4,3 veya 5,0 vs gibi)

Excel Vers. ve Dili
2000
ilgin için oncelıkle tsk ederım
ama sorunda burda zaten alta eklıcegım resım, sayfa numarasına kadar gelıyo ve bu resım fırma bılgılerı ıcerıyor o yuzden bu kısma verdıgım degerlerlede olmuo cunku resımde onla beraber yer degıstırıyo ben resmın en altta sayfa nolarıda onu engellemıcek sekılde ustte kalmasını ıstıyorum sanırım problemı anlatabıldım

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

örnek dosyanıza bir resim ekleyerek sayfa nosunun nerede olmasını istediğinizi gösteriniz.

Excel Vers. ve Dili
2000
merhaba
sayfa nosunun olması gerektıgı yeri belırledım ekte bugun ıtıbarı ıle buraya koymak ıstıyorum ama yarın obur gun baska bır yere almam gerekebılırde ısteklere gore o yuzden tasınabılır olmasını ıstıyorum

Ekli dosyalar

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

alt bilgide, orta ve sağ kısımlar için ayrı ayrı kenar boşluğu kullanamazsınız.
bunun yerine firma bilgilerinin yer aldığı resmi sayfaya koyup, buna göre alt bilgideki sayfa noyu ayarlayabilirsiniz.