Sayfa Numarası Verme

Excel Vers. ve Dili
2003
Değerli arkadaşlar iş yerinde kullandığım OKI marka nokta vuruşlu yazıcım var ve ben bu yazıcıdan sürekli forma çıktı alıyorum. Yapmak istediğim kağıdın (sürekli formun) sağ üst köşesine sayfa numarası vermek istiyorum ve verdiğim bu sayfa numaraları sürekli formda hep aynı yerde olmalı. Ayrıca sayfa numarasını belirleyebilmeliyim. Örneğin bir form olmalı ve bu form üzerinde sayfa sayısını belirleyebilmeliyim. ilk sayfa=1 son sayfa=1000 gibi. Macrolarla yada başka bir yöntemle bunu yapmak mümkün olabilirmi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
excell de çalışıyorsun muhtemelen sayfa sonu önizlemeye gel ayarlara tıkla özel üstbilgi/altbilgiye tıkla özel üstbilgiye tıkla en sağdaki pencereye tıkla ordan yukarıdaki kutucukların iki tanesinde şekil var bak birinde # var birindede ++ var sayfa içinde biri bulunduğun sayfa numarasını üstbilgi olarak verir diğeri toplam sayfa numarasını yanında verir mesala 10 sayfa var sen 5. desin 5/10 olarak gösterir..

belkide sorduğun bu değildi ama buda cevaba yakın belki işine yarar hoşçakal

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın musty98 yanıtınız için teşekkür ederim. Elbetteki verdiğiniz bilgi işime yarayacak. Ancak benim şu anki sorunuma çözüm oluşturmuyor ne yazıkki. Bildiğiniz gibi sürekli form (office programlarında) yazdırıldığında bir sonraki sayfaya sayfa aşağı kayarak devam ediyor. Bu da sayfa numarasının her sayfada aynı yerde değil sürekli aşağı kayarak yazılmasına neden oluyor. Benim yapmak istediğim sürekli formda sayfa numarasının sürekli olarak aynı yere yazılması. İlginiz ve yanıtınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.