Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben şöyle bir şey yapmak istiyorum.Sayfa 1 de hazırladığım bir tablodaki verileri sayfa 2 ye aktaamak istiyorum.Daha sonra sayfa 1 de bir değişiklik yaptığımda aynen sayfa 2 yede yansımasını is tiyorum.Bunun içiçn ne yapmam gerekir.
Yardımınız için teşekkür ederim ancak tablomu bu şekilde yapıştırdığımda tüm tablo yapısı yalın bir hal aldı.Ben biçimlerinde aynı şekilde aktarılmasını istiyorum.Bunun için ne yapmalıyım.
ŞİMDİ ARKDAŞLAR ASLINDA BEN ŞUNU YAPMAK İSTİYORUM;
Şimdi ben bu yoklama sayfası üzerinde filtre uyguladım.Bir öğrenciyi seçtiğimde sadece o öğrencinin satırı karşıma geliyor burada bir sorun yok.Ben aynı şekilde sayfa 2 yede aynı tablo ve biçimle aktarmak istiyorum.Yani sayfa 2 de filtresiz görüüntü olmasını istiyorum bunun için ne yapmalyım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.