sayfa1 ve sayfa2 de verilerim var.iki sayfayı karşılaştırmak ve sayfa1 de farklı olan

Excel Vers. ve Dili
office 2007
sayfa1 ve sayfa2 de verilerim var.iki sayfayı karşılaştırmak ve sayfa1 de farklı olanı sayfa3 e atmak istiyorum.yardım edebilirseniz çok sevinirim..

İ

İhsan Tank

Misafir
hocam eki gönderdim.
eki inceleyin lütfen
kırmızı - Mavi Olan yerdeki formülleri aşağıya doğru çoğaltınız. şu an 10. satırda.
D1 hücresindeki formülü silmeyiniz.
tüm formüller dizi formülüdür.
Dizi Formülü Formül Hücreye Girildikten Sonra Enter Tuşuna Basmadan Ctrl+Shift+Enter Tuş Kombinasyonu İle Aktif Olmaktadır. Formülün Başında Ve Sonunda { } Bu İşaretler Çıkar Elle Eklediğiniz Takdirde Formül Hata Verir.
formüllerde 1000 satır baz alınmıştır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2007
hocam teşekkürler.ancak sayfalarda 40000 e yakın veri var.1000 yazan yeri 40000 yaptığımda olur değilmi?dizi formül yerine makro daha kullanışlı olurmu.

İ

İhsan Tank

Misafir
hocam teşekkürler.ancak sayfalarda 40000 e yakın veri var.1000 yazan yeri 40000 yaptığımda olur değilmi?dizi formül yerine makro daha kullanışlı olurmu.
40.000 verinizin olduğunu baştan söyleseydiniz tavsiye ederdim. makro hızlı bir şekilde bu işi yapar.
yok ben illa formül ile istiyorum derseniz.
ctrl+h yapın aranan değere 1000 yeni değere 40000 yazın ve tümünü değiştir deyin