kolay gelsin,
sayfada aynı iki veya daha çok satır varsa onları commondbuton ile tek e düşürmek için kod yazabilirmisiniz c,d,e sütunlarını taratarak tek satıra düşürmek istiyorum.
üstadlardan ses çıkmadı sorun çok kolay ama bilmeyene çok zor sayfada birebir aynı olan satırların bir tanesi kalacak şekilde diğerlerinin silinmesi için bir kod istiyorum
Forumda bu konuyla ilgili o kadar çok örnek varki bulamamanızı anlamadım. Arama kutusuna "mükerrer" yazarak aşağıdaki sonuçlara ulaştım. İncelermisiniz.
sayın Korhan ayhan ve uzmanamele öncelikle okuyup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
verdiğiniz linkde hiçbir sonuç bulunamadı diyor diğerindede baya bi aradım geçmiş yıllarda bi takım örnekler verilmiş ama çogu silinmiş sanırım
ben olayı tekrarlamak istiyorum
aynı olan iki satır varsa birinin silinmesini istiyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.