Sayfadaki bilgileri Userform'dan nasıl doldururuz ?

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2003 türkçe
Hocam biraz önce Formda gezerken sizin bir çalışmanızı gördüm.ben kendim deneyim dedim ama inanın yapamadım.Hocam ekte gönderdiğim belgenin "Yazıcı Tablosu" bölümünde mavi olan bölgeleri (diğer sayfalar önemli değil) aynı sizin yaptığınız gibi Userformdan doldurabilirmiyiz,birde Hocam "Giriş Sayfası" 5.bölümde mavi bölgeyi Yazıcı Tablusunu üst ve altından biraz sıkıştırıp onuda en alta ekleyebilirmiyiz.Teşekkür ederim sağlıcakla kalınız.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın burix,

Sayfanızda koruma mevcut. Sayfa şifresini veriniz veya şifreyi kaldırarak eki tekrar gönderiniz. Akabinde yardımcı olmaya çalışalım.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın burix,

Ek'li dosyanızı inceleyiniz. Dilerim işinizi görür.

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2003 türkçe
Merhaba

Şaban merhaba ,bende seni sıkıyorum kusura bakma bir süre öğrenene kadar rahatsız edeceğiz herhalde seni;Kardeş formumda bazı doldurulması gereken yerler var,bakabirsen çok sevinirim yani eklendiği zaman aynı yerlere kayıt yapmalı.
Acelesi yok kardeş,bende bu arada formu farklı kaydet yaptım maasüstünde.kaydet makrosu ve butonu oluşturdum,işte adı ne Userformda küçük değişiklikler yaptım.öğreneceğiz yavaş yavaş..Teşekkürler görüşürüz.

Son düzenleme:
S

Skorpiyon

Misafir
Sayın burix,

Ek'li dosyayı inceleyiniz. Gözümüzden kaçan bir nokta varsa düzeltelim.